Τέμπη: Στερνό “αντίο” στον 22χρονο Γιώργο Παπάζογλου, γιο καθηγητή ΑΠΘ – Η παράκληση της οικογένειας

Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και βουβού πόνου, οι γονείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον 22χρονο Γιώργο Παπάζογλου, που ήταν ένα από τα θύματα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή κ. Λυσίμαχος Παπάζογλου είναι καθηγητής Κτηνιατρικής στο ΑΠΘ. «Ήταν ένα νέο παιδί αλλά δε μπόρεσε να συνεχίσει τη ζωή του. Δεν περιγράφεται με λόγια η κατάσταση που βιώνουμε, δε θα φύγει ποτέ από το μυαλό μας η εικόνα του γιου μας, θα το κουβαλάμε για πάντα μέσα μας» ανέφερε.

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΕΡΟ

«Επέστρεφε από την Αθήνα με το μοιραίο τρένο. Λίγο πριν τη σύγκρουση έφυγε από το βαγόνι αριθμού 3 και πήγε στο μπαρ για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό. Το πλήρωσε με τη ζωή του» δήλωσε στα «Φοιτητικά Νέα» η μητέρα του φοιτητή που πλέον βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή κ. Λυσίμαχος Παπάζογλου είναι καθηγητής Κτηνιατρικής στο ΑΠΘ.

«Ήταν μία δύσκολη στιγμή, θα είναι μια δύσκολη στιγμή. Η μνήμη του παιδιού μου θα κρατηθεί ψηλά και θα την κρατήσουμε και εμείς μ το έργο που θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Η δράση θα είναι επιστημονική, θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος μέσα από τον θάνατο του γιου μου», ανέφερε ο κ. Παπάζογλου.

«Δεν υπάρχει δικαίωση για έναν πατέρα που χάνει το παιδί του. Ακόμα δεν σκέφτομαι το νομικό σκέλος, τώρα κυριαρχεί ο πόνος. Ξέραμε ότι το παιδί θα γυρνούσε τη μέρα του ατυχήματος. Μας πήρε στις 10.30 και μας είπε ότι θα έχει μία καθυστέρηση. Στις 11.30 μας πήρε η φίλη του και μας είπε ότι έγινε ατύχημα και οι εκείνη την έβγαλαν έξω. Ο Γιώργος είχε σηκωθεί να πάρει νερό από το κυλικείο και δεν επέστρεψε ποτέ», είπε ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή.

«Πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι της τραγωδίας»

Η ανακοίνωση του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ για την κηδεία του Γιώργου Παπάζογλου

“Αγαπητά μέλη του Τμήματος Φυσικής, Η κηδεία του Φοιτητή μας Γεωργίου Παπάζογλου θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο κατόπιν παράκλησης της οικογένειας του.
Η οικογένεια τιμώντας την επιθυμία του εκλιπόντος για σπουδές στο αντικείμενο της Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων, παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατίθενται χρήματα στον λογαριασμό ΙΒΑΝ: GR45 0172 2020 0052 0200 2079 917 με αιτιολογία «Εις μνήμην Γεωργίου Παπάζογλου, έργο 75629», τα οποία θα δοθούν ως οικονομική ενίσχυση σε φοιτήτριες/ές του Τμήματος Φυσικής, ΑΠΘ με ιδιαίτερες επιδόσεις στο αντικείμενο της Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων.
Εις ένδειξη πένθους για την απώλεια του φοιτητή μας Γεωργίου Παπάζογλου αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου αναστέλλεται κάθε εκπαιδευτική διαδικασία στο Τμήμα Φυσικής.
Η Πρόεδρος του Τμήματος”

Διαβάστε επίσης:

“Τη βάφτισες και το επόμενο που περίμενα ήταν να την παντρέψεις”: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία

Θρήνος για τον 23χρονο Κυπριανό που επέστρεφε από το ταξίδι για να ευλογήσουν τα στέφανα του γάμου τους τον προσεχή Αύγουστο

Ο πόνος της μάνας και του πατέρα που με κόπο και βάσανα μεγάλωναν τα παιδιά τους είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας