Θρήνος για τον 23χρονο Κυπριανό που επέστρεφε από το ταξίδι για να ευλογήσουν τα στέφανα του γάμου τους τον προσεχή Αύγουστο

Μεγαλείο ψυχής επέδειξε ο πατήρ Χριστοδούλος, ο οποίος θρηνεί για την απώλεια του παιδιού του, του 23χρονου Κυπριανού, που άφησε την τελευταία του πνοή στα Τέμπη. Ο ιερέας που τελεί την νεκρώσιμο ακολουθία για τον 23χρονο Κυπριανό είναι ο ίδιος ο πατέρας του.

Στις 27 Αυγούστου θα παντρευόταν την αγαπημένη του, άλλωστε στους αστυνομικούς που έψαχναν για το σπλάχνο του είχε πει ότι φορούσε βέρα

Επέστεφε με την αρραβωνιαστικιά του από την Άνδρο. Είχαν πάρει μαζί και στέφανα για να τα ευλογήσουν στην Αγία Μαρίνα, πράγμα που έκαναν.

«Ο χειρότερος εφιάλτης της ζωής μου, γιατί έχω έξι παιδιά, ήταν να χάσω παιδί. Κι όμως τώρα το βιώνω. Κακία δεν μπορώ να ακούω αυτό το κυνηγητό που γίνεται. Είμαστε όλοι άνθρωποι, όλοι μπορεί να κάνουμε λάθη. Ας τους συγχωρήσουμε. Εγώ εκείνο βρήκα μέσα μου στήριγμα. Ότι βοηθάω και τον εαυτό μου και την ψυχή του Κυπριανού», δήλωσε ο πατήρ Χριστόδουλος, πατέρας του Κυπριανού.

Ο ψάλτης με την αγγελική φωνή είναι ο ίδιος ο Κυπριανός.

Ο 23χρονος φοιτητής Νομικής που θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τις σπουδές του και ύστερα να επιστρέψει στην Κύπρο για τις προετοιμασίες του γάμου του, δεν πρόλαβε.

«Δεν μπορεί να σε παρηγορήσει άνθρωπος, ούτε τα φάρμακα, ούτε οι ψυχολόγοι, ούτε τα λόγια των ανθρώπων. Όταν εκνευρίστηκα κάποια στιγμή για τα λάθη, ένιωσα μέσα μου ότι προδίδω τον Κυπριανό. Γιατί εάν εγώ τώρα είχα κάτι με τον γιο μου και έφυγε ‘έτσι ξαφνικά, δεν θα μπορούσα να ησυχάσω. Καλή Ανάσταση. Αυτό θα του έλεγα,. Αυτός ήταν πολύ ακριβής στη συνείδησή του. Δεν άφηνε στη συνείδησή του κρατούμενα ο Κυπριανός. Από μωρό ήταν έτσι», είπε ο πατήρ Χριστόδουλος.

Με λευκές μπλούζες, επιθυμία της οικογένειας, και το μήνυμα «ο ουρανός έγινε πλουσιότερος και η γη φτωχότερη» τον αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγενείς.

Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα του Κυπριανού: «Θα συγχωρώ τους αίτιους να παρηγορηθεί η ψυχή μου»

«Είναι δύσκολο για έναν γονιό να χάνει το παιδάκι του που το μεγάλωσε ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα. Ο χειρότερος εφιάλτης της ζωής μουγιατί έχω έξι παιδιά, ήταν να χάσω παιδί. Κι όμως, τώρα το βιώνω. Κακία δεν μπορώ να ακούω αυτό το κυνηγητό που γίνεται. Είμαστε όλοι άνθρωποι, όλοι μπορεί να κάνουμε λάθη. Ας τους συγχωρήσουμε. Εγώ εκείνο βρήκα μέσα μου στήριγμα. Ότι βοηθάω και τον εαυτό μου και την ψυχή του Κυπριανού. Δεν μπορεί να σε παρηγορήσει άνθρωπος, ούτε τα φάρμακα, ούτε οι ψυχολόγοι, ούτε τα λόγια των ανθρώπων», είπε αρχικά.

«Θα συγχωρώ τους αίτιους για να παρηγορηθεί η ψυχή μου και η ψυχή αυτού που έχει φύγει. Όταν εκνευρίστηκα κάποια στιγμή για τα λάθη, ένιωσα μέσα μου ότι προδίδω τον Κυπριανό. Γιατί εάν εγώ τώρα είχα κάτι με τον γιο μου και έφυγε ‘έτσι ξαφνικά, δεν θα μπορούσα να ησυχάσω. Καλή Ανάσταση. Αυτό θα του έλεγα,. Αυτός ήταν πολύ ακριβής στη συνείδησή του. Δεν άφηνε στην συνείδησή του κρατούμενα ο Κυπριανός. Από μωρό ήταν έτσι. Ήταν πολύ καλό παιδί», πρόσθεσε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ιnfokids.cy

Διαβάστε επίσης:

«Χάλκινος» Κομοτηναίος μαθητής της Β Λυκείου στην 40η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Μάχη δίνει στην ΜΕΘ ο 20χρονος μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού – Συγκινούν τα λόγια της γιατρού θείας του

“Τη βάφτισες και το επόμενο που περίμενα ήταν να την παντρέψεις”: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία