Θανάσης Πατριαρχέας: “Είμαι ευλογημένος που έχω αυτή τη γυναίκα και το παιδί”

Ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας που τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του σε καθημερινό τηλεοπτικό σίριαλ του ΑΝΤ1 έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με τη σύζυγό του Βίβιαν Δράκου.

Εδώ και έναν χρόνο, απολαμβάνει και τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του μπαμπά της αξιολάτρευτης Σταύριας που όπως έχει δηλώσει «είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει στη ζωή μας» ενώ όταν γεννήθηκε η μικρή έγραψε χαρούμενος στο λογαριασμό του στο Ιnstagram «Και ναι μετά από περίπου 14 ώρες είναι κοριτσάκι! Δέος, πληρότητα, ευθύνη (Ένας κατουρημένος μπαμπάς)».

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA “Pop Up” έκανε μια δημόσια εξομολόγηση αγάπης και ευγνωμοσύνης για τις δυο γυναίκες της ζωής του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “Είμαι ευλογημένος που έχω αυτή τη γυναίκα και το παιδί” και εν συνεχεία αποκάλυψε ότι παρά τις όποιες δυσκολίες επιφέρει ο εγκλεισμός λόγω της πανδημίας εκείνος κρατά τα θετικά της κατάστασης λέγοντας ότι  “”Με την καραντίνα είχα χρόνο να είμαι με την κόρη μου και να την γνωρίσω καλύτερα “.

Εκτός από την ευλογία που νιώθει για την οικογένεια του, αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον αναφορικά με την ζωή του και την επαγγελματική του καριέρα καθώς έπαιζε για πολλά χρόνια μπάσκετ ως 3αρι και θα μπορούσε να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα αθλητή.

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και όταν έκανε μεταπτυχιακό, έδωσε εξετάσεις στο Θέατρο Τέχνης. Οι γονείς του αρχικά εξεπλάγησαν με την απόφαση να ασχοληθεί με το κόσμο της υποκριτικής, βλέποντας όμως τις άρτιες επαγγελματικές του δουλειές, τους σπουδαίους ρόλους που κλήθηκε να ενσαρκώσει και την αγάπη του για αυτό το χώρο, άλλαξαν γνώμη και είναι οι πρώτοι που τον καμαρώνουν σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα.