«Θέλεις να δεις εμένα και το αγοράκι μου;»: Πα-τέρας βίαζε το 4 μηνών μωρό του για να στείλει το υλικό σε παιδόφιλους

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μωρό 3 μηνών «έσβησε» από κορωνοϊό

Φρίκη και αποτροπιασμός προκαλεί η είδηση ότι πα-τέρας ομολόγησε ότι βίασε το τεσσάρων μηνών παιδί του τον Ιανουάριο για να στείλει το αρρωστημένο υλικό σε παιδόφιλους.

Ο πα-τέρας παραδέχτηκε τις φρικιαστικές πράξεις του

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η DailyMail, ο άντρας δήλωσε ένοχος για μια σειρά από κατηγορίες αναφορικά με την πράξη του, μετά από έφοδο στην κατοικία του στο πλαίσιο μια εθνικής έρευνας για την παιδική κακοποίηση.

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Τασμανίας τη Δευτέρα, ο άντρας ομολόγησε ότι βίασε το τεσσάρων μηνών παιδί του τον Ιανουάριο για να δημιουργήσει εικόνες παιδικής εκμετάλλευσης. Παραδέχτηκε ακόμη ότι χρησιμοποίησε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Wickr για να στείλει τις εικόνες σε έναν άλλον άντρα.

Η εισαγγελέας Lisa Pennington ανέφερε ότι ο άντρας επικοινωνούσε με άλλους παιδόφιλους μέσω εφαρμογών.

«Θέλεις να δεις εμένα και το αγοράκι μου;»

Προτού καταγράψει το βίντεο με τον βιασμό του γιου του, έγραψε ένα μήνυμα σε έναν άλλον άντρα, ρωτώντας: «Θέλεις να δεις εμένα και το αγοράκι μου;»

Η Pennington ανέφερε πως άλλοι άντρες επίσης έστειλαν στον πατέρα υλικό παιδικής εκμετάλλευσης. Η μητέρα του μωρού είπε στο δικαστήριο ότι είναι «βαθιά έκπληκτη, διαρκώς σε άρνηση και εντελώς διαλυμένη» από τις πράξεις του. Η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί τον Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης:

Η Νίκη Κεραμέως εύχεται “χρόνια πολλά” στον εορτάζοντα 5χρονο γιο της Λουκά!

«Όποιος γονιός έχει πρόβλημα, ξέρω καράτε, δέρνω»: Σκηνές απείρου κάλλους σε Γυμνάσιο με καθηγήτρια – Τι καταγγέλουν οι μαθητές

Βρήκαμε την τέλεια συλλογή που θα κάνει το σπίτι σας ζεστό και χουχουλιάρικο (εικόνες)

Βιασμός 12χρονης: “Bόμβα” Λύτρα “Γιατί δεν ασχολούνται με τους βιαστές αλλά επιμένουν στην μητέρα; Ποιους προστατεύουν;”