Αρχική Σχολή Γονέων Θες το παιδί σου να φέρεται όμορφα; Σταμάτα να κοιτάς το κινητό σου!

Θες το παιδί σου να φέρεται όμορφα; Σταμάτα να κοιτάς το κινητό σου!

Oι γονείς μπορεί να «πληγώνουν» τα παιδιά τους επειδή ασχολούνται τόσο πολύ με τα κινητά τους, υποστηρίζει νέα επιστημονική μελέτη. Ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα προβλήματα συμπεριφοράς στα παιδιά, όπως η υπερευαισθησία, τα δυνατά ξεσπάσματα, το κλαψούρισμα ή η υπερένταση, σχετίζονται με γονείς οι οποίοι – ακόμα και πιο σπάνια – διακόπτουν την ώρα που περνούν με τα παιδιά τους και την οικογένειά τους για να ασχοληθούν με το κινητό ή το tablet τους.

«Στην έρευνα μας, εξετάσαμε μια πλειάδα παραγόντων, όπως το άγχος των γονιών, η κατάθλιψη και η χρήση που κάνουν τα παιδιά σε οθόνες», δήλωσε ο Brandon McDaniel, ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, όπου διεξήχθη η μελέτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.