Θεσσαλονίκη: Σε μια μεγάλη γιορτή ανακοινώθηκε ότι ξεκινούν οι αιτήσεις για βρεφονηπιακούς

Θεσσαλονίκη: Σε μια μεγάλη γιορτή ανακοινώθηκε ότι ξεκινούν οι αιτήσεις για βρεφονηπιακούς

Με χρώματα, μελωδίες και χαμόγελα, γέμισε ο αύλειος χώρος του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, στη μεγάλη γιορτή των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Θεσσαλονίκης, αφιερωμένη στη μητέρα. Εκατοντάδες παιδιά και γονείς απόλαυσαν τις κατασκευές των παιδιών και τα τρυφερά τους μηνύματα για τη μητέρα.

«Έχουμε το ωραιότερο κοινό που μπορούμε να έχουμε εδώ στο Δημαρχείο. Όλα αυτά τα παιδιά, που μας δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλο τον χρόνο και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά γιατί αυτά είναι το μέλλον. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς, τις γιαγιάδες, τους παππούδες και τις παιδαγωγούς που τα φροντίζουν καθημερινά με αγάπη», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς

«Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και τους καλούμε να πράξουν το ίδιο και τη νέα χρονιά», είπε από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ιωάννα Κοσμοπούλου, και υπενθύμισε ότι την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου ξεκινούν οι αιτήσεις και «οι 15 παιδικοί σταθμοί του δήμου Θεσσαλονίκης, με εξαιρετικό προσωπικό, υποδομές, προσεγμένο φαγητό και φροντίδα, θα υποδεχτούν και πάλι τα παιδιά».

Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν δυναμικότητα 960 παιδιών και 120 βρεφών και γίνεται προσπάθεια για την αύξηση των θέσεων βρεφών προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότερες οικογένειες.

Διαβάστε επίσης

Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στην Καλαμάτα – Τι λέει η μητέρα του ενός παιδιού

Η σχολική εκδρομή που κατέληξε σε τραγωδία – Τι έδειξε η νεκροψία