Θύμα videobombing και ο καθηγητής Σαρηγιάννης: Εισέβαλλε η κορούλα του στη διάρκεια τηλεοπτικού live

Η τηλεργασία αποτελεί καθημερινότητα πλέον για αμέτρητους γονείς και τα ευτράπελα κατά την διάρκεια αυτής δεν λείπουν, ακόμα κι αν ο μπαμπάς είναι ένα επιφανές, δημόσιο πρόσωπο! Αυτή τη φορά, θύμα του videobombing, του να εμφανίζεται δηλαδή ένα άσχετο πρόσωπο κατά την διάρκεια κάποιου live video, έπεσε ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Έτσι, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο Mega, στην οποία μιλούσε για την ανάγκη να παραταθεί το lockdown για ακόμα μία εβδομάδα, εισέβαλλε στο δωμάτιο, πίσω του, η κορούλα του, η οποία, μάλιστα, σκυμμένη πλησίασε κοντά του και πρόβαλε το κεφαλάκι της στην κάμερα!

Η στιγμιαία αμηχανία είναι εμφανής, καθώς ο καθηγητής σπρώχνει με το χέρι την κορούλα του, ώστε να μην βγει στον αέρα, ενώ όταν η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη αναφέρεται σε αυτήν, λέει: «Η κόρη μου μου λέει πως θέλει να νικήσουμε τον κορωνοϊό, ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για παιχνίδι»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας, ο κ. Σαρηγιάννης είπε, ότι φαίνεται να υπάρχει μια μικρή μείωση στα κρούσματα, ωστόσο χρειάζεται να προφυλαχθούμε για λίγο καιρό ακόμα. Πρόσθεσε δε ότι η εστίαση θα πρέπει να λειτουργήσει από τον Απρίλιο στη νότια Ελλάδα και από τον Μάιο στα βόρεια.