Τι απάντησε η μητέρα του Κουέντιν Ταραντίνο στις απαξιωτικές δηλώσεις του;

Τον γύρο του κόσμου έκαναν πριν από μερικές ημέρες οι δηλώσεις του Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος ευθαρσώς αποκάλυψε, ότι δεν έχει δώσει στη μητέρα του ούτε δεκάρα από τα κέρδη των κινηματογραφικών επιτυχίων του, τηρώντας μια υπόσχεση που έδωσε ως παιδί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο podcast “The Moment”, ο 58χρονος σκηνοθέτης είπε ότι ξεκίνησε να γράφει σενάρια στο δημοτικό σχολείο, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα με τους δασκάλους του, οι οποίοι θεώρησαν τότε την απόφαση του ως «μια προκλητική επαναστατική πράξη».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η μητέρα του πάντα δυσκολευόταν με τη σχολική του ανικανότητα, ενώ είπε ότι κάθε φορά που δυσκολευόταν να γράψει τα σενάρια του τον ειρωνευόταν και του έλεγε: “Ω, και παρεμπιπτόντως, αυτή η μικρή ‘συγγραφική καριέρα’ που κάνεις; Αυτή η βλακεία τελείωσε”.

O Ταραντίνο με τη μητέρα του σε παλαιότερες, χαρούμενες στιγμές πηγή φωτο: Daily Mail

Όπως εξήγησε ο Ταραντίνο “Όταν μου το είπε με αυτόν τον σαρκαστικό τόνο, γύρισα και της είπα, ‘Εντάξει κυρία μου, όταν όμως γίνω επιτυχημένος συγγραφέας δεν θα δεις ποτέ ούτε δεκάρα από την επιτυχία μου. Δεν θα υπάρχει σπίτι για σένα. Δεν θα υπάρχουν διακοπές για σένα, ούτε Cadillac. Δεν θα πάρεις τίποτα. Γιατί είπες αυτό’.”

Η αποστομωτική απάντηση της μητέρας

Η μητέρα του διάσημου σκηνοθέτη του “Pulp Fiction” και άλλων επιτυχίων δεν άφησε τις δηλώσεις του ασχολίαστες. Όπως είπε στο USA Today, ο γιος της έχει την αγάπη και την υποστήριξή της, όπως και να έχει: “Όσον αφορά τον γιο μου Κουέντιν, τον υποστηρίζω, είμαι περήφανη για αυτόν και τον αγαπώ όπως και τη νέα οικογένειά του. Μου έδωσε μεγάλη χαρά το ότι χόρεψα στον γάμο του και όταν έλαβα τα νέα της γέννησης του εγγονού μου, Λίο.”

Η μητέρα του πρόσθεσε πως είναι εύκολο τα σχόλια ενός podcast να “πάρουν έκταση και να γίνουν viral χωρίς το πλήρες πλαίσιο τους” και ότι “δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτήν την φρενίτιδα των μέσων.”

Διαβάστε ακόμα:

Τα 3 λάθη που κάνουμε ως γονείς σύμφωνα με την ψυχολόγο

Εύα Τσιμιτσέλη: Γνωρίστε την κορούλα της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη! (φωτο)

Πότε ανακοινώνονται οι Βάσεις – Ποιες είναι οι πρώτες εκτιμήσεις