Τι έδειξε η νεκροψία της 13χρονης Κωνσταντίνας από την Ηλεία – Το εύρημα που την οδήγησε στον θάνατο

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ηλείας από τον θάνατο της 13χρονης Κωνσταντίνας Δημητροπούλου που “‘εφυγε” χθες από τη ζωή. Η άτυχη 13χρονη είχε τις προηγούμενες ημέρες υψηλό πυρετό.

OΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ

H άτυχη 13χρονη Κωνσταντίνα μεταφέρθηκε χθες στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου δίχως αισθήσεις και από εκεί στη Ν.Μ. Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το ανήλικο κορίτσι είχε υψηλό πυρετό και διάρροια τις τελευταίες δύο ημέρες.Η κατάστασή της χθες το βράδυ επιδεινώθηκε, για αυτό και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ανακοπή σε κωματώδη κατάσταση, με μυδρίαση.

ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

Τραγική λεπτομέρεια ο ένας εκ των συνοδών του ΕΚΑΒ ήταν νονός της. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε Ν.Μ. Αμαλιάδας, ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν πλέον αργά.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή. Ο θάνατός της φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο θα ακολουθήσει διαδικασία νεκροψίας προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια.

Η άτυχη 13χρονη είχε έρθει αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας μόλις 2 μήνες μετά τη γέννησή της όταν “έσβησε” η μαμα της, Αναστασία.  Η Κωνσταντίνα ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας, μετά από ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την 13χρονη μη μπορώντας να πιστέψουν πως «χάθηκε» τόσο άδικα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 16χρονος πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων και έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ …

Τι έδειξε η νεκροψία της 13χρονης Κωνσταντίνας

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της έγινε νεκροψία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, τα ευρήματα οτι η 13χρονη έπασχε από υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια. Συγκεκριμένα, ο θάνατος της οφείλεται στο γεγονός πως η καρδιά της ήταν μεγαλύτερη από το φυσιολογικό.

Διαβάστε επίσης:

Kακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

Τα κατάφερε η 17χρονη μητέρα που υπέστη σηπτικό σοκ μετά τον τοκετό

«Ήταν όλα καλά…»: Οι νεαροί εθελοντές του Χαμόγελου ζητούν από τα παιδιά να τους ακούσουν