Το Athens Children’s Ballet πραγματοποιεί ακρόαση για χορευτές και χορεύτριες από 10 ετών

Το Athens Children’s Ballet ύστερα από την πολύ επιτυχημένη παράσταση «Περσεφόνη: το Μυστικό των Εποχών» πραγματοποιεί ακρόαση για να στελεχώσει τη φετινή ομάδα. Μπαίνοντας δυναμικά στην 5η συνεχόμενη χρονιά δραστηριότητας, το Athens Children’s Ballet αναζητά χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 10-23 ετών (έως και 24 ετών για τους άντρες) για το πρόγραμμα χοροδιδασκαλίας του. Τη διδασκαλία για το 2017 έχει αναλάβει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ταλαντούχος Erico Montes Nunes, Α’ Χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου (Royal Ballet).

Ο χορευτής και χορογράφος Erico Montes δημιούργησε για την ομάδα του Athens Children’s Ballet το πρωτότυπο κλασικό μπαλέτο «Περσεφόνη: Το Μυστικό των Εποχών» που παρουσιάστηκε θριαμβευτικά στο θέατρο Παλλάς τον περασμένο Νοέμβριο. Θέλοντας να δημιουργήσει ξανά νέες εμπειρίες για τα παιδιά και εμπνευσμένος από την προσπάθειά τους, ο Erico Montes θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα για να συνεχίσει το έργο του.

O Erico Montes έχει τιμηθεί με χρυσό μετάλλιο στο Διαγωνισμό Χορού του Ριέτι της Ιταλίας και με υποτροφία του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου. Στο ρεπερτόριο του συγκαταλέγονται ρόλοι από μπαλέτα όπως: Cinderella, The Rite of Spring, Enigma, Swan Lake, Theme and Variations, Les Patineurs, The Dream, The Nutcracker κ.ά. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει ρόλους στα ακόλουθα έργα Three Songs – Two Voices, Children of Adam and The Seven Deadly Sins. Επίσης, συμμετέχει ως χορογράφος στο στούντιο Linbury και συνεργάζεται με το London Children’s Ballet.

Το πρόγραμμα του Athens Children’s Ballet έχει ως εξής: Χοροδιδασκαλία με τον Erico Montes για μια εντατική εβδομάδα τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο. Συνεχίζονται οι πρόβες κάθε Κυριακή μέχρι την ημερομηνία των παραστάσεων. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με την παρουσίαση κλασικού μπαλέτου τον Δεκέμβριο σε γνωστό θέατρο της Αθήνας.

Πότε: Σάββατο 11 Μαρτίου & Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας εδώ την αίτηση. Υποβολή αιτήσεων έως τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.

Πού: Athens Ballet Centre
3ης Σεπτεβρίου 144 & Πιπίνου (2ος όροφος)
Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα
Τηλ: 210 6206863
E-mail: acb.auditions@gmail.com