Το Cats and Green Tea “ντύνει” το σπίτι με τα υφάσματα που φέρνει η δημιουργός από τη μακρινή Πολυνησία, και όχι μόνο

Παρίσι, Αθήνα, Μαδρίτη, Λος Άντζελες. Βαμβάκι, μετάξι, λινό, βελούδο, σατέν, δαντέλα, κασμίρ… Γλυκά, νεράιδες, λουλούδια, γιατί όχι γάτες και ελέφαντες. Τόποι, συναντήσεις, υφάσματα, υλικά, αισθήσεις και μια γυναίκα, η Ελληνίδα Γαβριέλλα Γαζή, ο συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους.

Με έδρα της το Παρίσι, εδώ και πολλά χρόνια η Γαβριέλλα έχει κατορθώσει μέσα από πολλαπλές, διαφορετικές σπουδές -λογοτεχνία, γλώσσες, μεταπτυχιακά και διδακτορικά, να συνδυάσει πολλούς διαφορετικούς τομείς, βρίσκοντας πάντα μέσα από τον καθένα αυτό το “κάτι” που θα την οδηγήσει παρακάτω.

Tα επαγγελματικά ταξίδια στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη δεν άφησαν ασυγκίνητο το δημιουργικό πνεύμα της Γαβριέλλας. Έτσι, κάποια στιγμή αποφάσισε, μαζί με τις αναμνήσεις, να φέρει πίσω στην πόλη που ζει και τα χιλιάδες σχέδια από πλουμιστά υφάσματα – μαρτυρίες από πολιτισμούς και τόπους μακρινούς όπως η Πολυνησία.

Έτσι γεννήθηκε Cats and Green Tea, μια νέα εταιρεία, ένα έργο ζωής κι εμείς σήμερα συναντάμε τη Γαβριέλλα για μια συζήτηση με κεντρικό άξονα τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τα υφάσματα και τις εμπειρίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR