Αρχική InfoTV Το Infokids.gr διασκεδάζει στο Volta Fun Town στη Μαρίνα Φλοίσβου (βίντεο)

Το Infokids.gr διασκεδάζει στο Volta Fun Town στη Μαρίνα Φλοίσβου (βίντεο)

Το Infokids.gr βρίσκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στους γονείς που αναζητούν πρωτότυπους τρόπους για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά τους. Αυτή τη φορά επισκεφθήκαμε τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της πόλης και σας προσκαλούμε να τον ανακαλύψετε μαζί μας!

Σε μια εκπληκτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, ένας ξεχωριστός παιδότοπος περιμένει εσάς και τα μικρά σας να διασκεδάσετε με ασφάλεια και να το ευχαριστηθείτε με την ψυχή σας. Το Infokids.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Volta Fun Town στη Μαρίνα Φλοίσβου και ετοίμασε ένα περιεκτικό και άκρως διασκεδαστικό ρεπορτάζ για όλη την οικογένεια!

Ελάτε να ανακαλύψουμε παρέα τις αμέτρητες δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.