“Το κομμάτι”: Παρακολουθήστε online την υπέροχη παιδική παράσταση του Γιώργου Λεμπέση

Τα παιδιά έχουν την  δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν online την παιδική μουσική θεατρική παράσταση «Το κομμάτι» του αγαπημένου συγγραφέα Γιώργου Λεμπέση.

Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη και διασκεδαστική εμπειρία που θα εξάψει τη φαντασία και θα γεμίσει το μυαλό και την καρδιά των θεατών με θετικά μηνύματα. «Το κομμάτι» είναι μια φανταστική περιπέτεια που μιλάει για τα όνειρα και για το πώς όλοι μας αξίζει να προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Μια ιστορία που μας προτρέπει να κρατάμε τα όνειρα μας ζωντανά και να αναθεωρούμε όλα όσα έχουμε γύρω μας ως δεδομένα. Μια τρυφερή και αστεία ιστορία για μια κοινωνία που, αν πιστέψει ότι μπορεί, τότε στ’ αλήθεια θα καταφέρει να αλλάξει και να γίνει πιο όμορφη!

Η παράσταση αυτή επιστρατεύει το χιούμορ και κάθε ευφάνταστο τρόπο για να εκπαιδεύσει τα παιδιά και να τα βοηθήσει να επιλέξουν τα σημαντικά στην ζωή.
Η ομάδα των συντελεστών είναι επίσης ξεχωριστή. Ηθοποιοί με ειδική εκπαίδευση στον χορό και στη μουσική δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και βοηθούν τους μικρούς και μεγάλους θεατές να συμμετάσχουν και να απολαύσουν με την καρδιά τους το έργο αυτό.

Η υπόθεση της παράστασης

Η Γούλα είναι ένας πολύ μικρός πλανήτης με δύο πόλεις: την φωτεινή, όμορφη, καθαρή και οργανωμένη Αστάρτη και τη σκοτεινή, σκονισμένη και βρώμικη Ντούρτα. Η Αστάρτη έχει ουρανό, ενώ η Ντούρτα ένα κενό. Οι δύο πόλεις, που έχουν τη δυνατότητα να μετακομίζουν όποτε το θελήσουν, βρίσκονται σε διαρκή διαμάχη και συνεχή καταδίωξη, επειδή η Ντούρτα προσπαθεί να πάρει τον ουρανό της Αστάρτης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κάτοικοι της Αστάρτης είναι πάντα σε επιφυλακή. Όμως, όταν ένα κομμάτι του ουρανού, θα πέσει στην πόλη της Αστάρτης, τα πάντα θ’ αλλάξουν…Και κάπως έτσι η περιπέτεια αρχίζει.

Συντελεστές

Παιδικό Θεατρικό έργο του Γιώργου Δ. Λεμπέση
Σκηνοθεσία: Αθηνά Ξενίδου
Μουσική: Μόνικα
Στίχοι: Βαγγέλης Λεμπέσης
Σκηνογράφος: Θάλεια Μέλισσα
Κοστούμια: Νατάσα Σαρρή
Hair and Make up : Tristan Cooper
Χορογραφία: Ανθή Κέττηρου
Σχεδιασμός Φωτισμού: Παναγιώτης Τσεβρένης
Poster design: Αντώνης Κοτζιαμάνης
Illustrations: Δομνίκη Παπαδοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: ‘Εφη Μοδέστου
Technical director: Thadd Correia
Χειρισμός φωτισμού και ήχου: Χρίστος Γωγάκης
Διεύθυνση Παραγωγής: Μαρίτσα Ηλία

Παίζουν:
Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Μαρία Ζιττή, Κριστιάνα Γεωργίου, Χρυστάλλα Σκόρδου, Ευαγόρας Θεοδωσίου, Στράτος Χατζηηλίας, Μιχάλης Κορναράκης, Κατερίνα Χολή, Βίκυ Καμπουρή

Δείτε την παράσταση online