Το πρώτο «Greek Santa’s Village» έρχεται στα Θέατρα Βράχων με 33 ημέρες χαράς, γιορτής και παιχνιδιού!

Το πρώτο «Greek Santa’s Village» έρχεται στα Θέατρο Βράχων με 33 ημέρες χαράς, γιορτής και παιχνιδιού!

Η Thessaloniki Brand, διοργανώνει το «Greek Santa’s Village» το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη, που θα πραγματοποιηθεί από 7 Δεκεμβρίου 2022 έως 8 Ιανουαρίου και για πρώτη φορά στους Δήμου Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού, μετατρέποντας την Αθήνα σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, για την ιδανική εορταστική απόδραση.

Για 33 ημέρες τα Θέατρα Βράχων των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού μεταμορφώνονται σε πηγές χαράς, γιορτής, παιχνιδιού και γέλιου, υπό τη συνοδεία ενός πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος, με συναυλίες από μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, χορευτικά, πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα, που θα ‘ντύσουν’ το εορταστικό κλίμα.

Δωρεάν δράσεις για παιδιά, καλό φαγητό και πλούσια αγορά

Με 15 δωρεάν δράσεις για παιδιά όπως το σπίτι του Αϊ Βασίλη, παραμυθόσπιτο, ξωτικά, ανακύκλωση, ζωγραφική, δημιουργική απασχόληση και πολλά άλλα, καθώς και 60 περίπτερα και λοιπούς χώρους δραστηριοτήτων. Οι επιλογές για τη διασκέδαση των επισκεπτών του θα είναι απεριόριστες και η επιτυχία δεδομένη.

Φυσικά, Χριστούγεννα και καλό φαγητό πάνε μαζί, για αυτό και το Greek Santa’s Village έχει φροντίσει να ικανοποιήσει όλες τις γευστικες επιλογές! Σάντουιτς, burger, ζυμαρικά, pizza, hot dog, σοκολάτες, λιχουδιές, ζεστό κρασί, θα είναι κάποιες από αυτές.

Και επειδή τα Χριστούγεννα η προσφορά σε αγαπημένα μας πρόσωπα μπαίνει στο επίκεντρο, η πλούσια αγορά μας διαθέτει όλα τα εμπνευσμένα δώρα που μπορείτε να φανταστείτε με οικίσκους λαϊκής τέχνης, καλλιτεχνικές δημιουργίες, έτοιμες να μπουν σε συσκευασία δώρου, μικροί παραγωγοί κ.ά.

Το Greek Santa’s Village διοργανώνεται σε συνεργασία με τους Δήμου Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν νεώτερα…

Πληροφορίες

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 7€

Μειωμένο Εισιτήριο: 3,5€ σε παιδιά 7-14 ετών, πολύτεκνους, τρίτη ηλικία και ΑΜΕΑ

Ελεύθερη είσοδος για παιδιά έως 6 ετών

Ωράριο Εκδήλωσης:

Παρασκευή 07/12 –> 17.00 – 22.00 (Τελετή Έναρξης)

Γενικό Ωράριο: 10.00-22.00