«Το ροτβάιλερ δεν ήταν επιθετικό με το μωράκι μας»: Όσα κατέθεσε ο πατέρας του άτυχου βρέφους

Συγκλονισμένος ο πατέρας του άτυχου δύο μηνών βρέφους που δέχθηκε φονική επίθεση από το θηλυκό ροτβάιλερ της οικογένειας δήλωσε  στους αστυνομικούς «Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας», σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του OpenTV.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας», συνέχισε ο πατέρας στην κατάθεσή το

Έβγαζαν κάθε μέρα βόλτα το ροτβάιλερ

Όπως αποκάλυψε φίλος της οικογένειας το ροτβάιλερ δεν ήταν περιορισμένο στο σπίτι, τουλάχιστον όσα χρόνια η οικογένεια ζούσε στην παλιά της γειτονιά. Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας το έβγαζαν καθημερινά βόλτα.

Όσο καιρό ζούσαν εδώ το έβγαζαν κάθε απόγευμα ή βράδυ βόλτα. Θα το πήγαινε δύο – τρία χιλιόμετρα βόλτα η ίδια η μητέρα και μερικές φορές και ο μπαμπάς. Και μάλιστα, το έβγαζε και με τα παιδιά. Βέβαια σε απόσταση τα παιδιά. Το βγάζανε βόλτα και γυρίζανε. Τώρα αν είναι επιθετικό και πόσο επιθετικό είναι, από τη φύση του είναι επιθετικό.  Τι έγινε, κανείς δεν ξέρει.

Τα νεότερα για την οικογένεια του μωρού

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, τα τρία αδερφάκια του μωρού έμαθαν τι συνέβη με τη βοήθεια ψυχολόγου που βρίσκεται στο πλευρό όλης της οικογένειας, καθώς ειδικά η μητέρα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ. Στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά δεν έχει γυρίσει κανείς από εκείνη την ημέρα και παραμένει ερμητικά κλειστό.