Αρχική InfoWoman Το συγκλονιστικό post ενός γιατρού: «Θα κοιτάξω το Facebook σου πριν πω στους γονείς σου ότι πέθανες»

Το συγκλονιστικό post ενός γιατρού: «Θα κοιτάξω το Facebook σου πριν πω στους γονείς σου ότι πέθανες»

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε στη ζωή είναι ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου. Αλλά αυτό που συνήθως δεν γνωρίζουμε είναι πώς η αποκάλυψη μιας τόσο δυσάρεστης είδησης στους συγγενείς μπορεί να είναι εξίσου συναισθηματικά δύσκολη και για τους γιατρούς. Είναι οι πρώτοι που βλέπουν τις οικογένειες που υποφέρουν αλλά πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι και επαγγελματίες.

Πρόσφατα, ο Louis M. Profeta, γιατρός στο Νοσοκομείο του Αγίου Βικέντιου στην Ινδιανάπολη, μοιράστηκε μια θλιβερή και συγκινητική ιστορία για την αποκάλυψη του θανάτου ενός παιδιού στους γονείς του. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ιστορία όπως τη δημοσίευσε στο Linkedin και μάθετε γιατί ελέγχει πάντα το Facebook των ασθενών που χάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.