Το τρικ που επινόησε ο Κλούνεϊ για να είναι φρόνιμα τα παιδιά του στην καραντίνα

Αυτή την εποχή, όλοι οι άνθρωποι σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκονται βιώνουν κάτι κοινό και πρωτόγνωρο. Θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με εγκλεισμό και απομόνωση.

Αυτό ακριβώς είπε και ο διασημότερος γόης του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή, Τζορτζ Κλούνεϊ, σε συνέντευξή του στον Stephen Colbert και το Late Show. Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ είναι γονείς των τρίχρονων διδύμων, Έλα και Αλεξάντερ, και ο ηθοποιός, ως καλεσμένος στην εκπομπή, μίλησε για το πώς περνούν με τα παιδιά μέσα στο σπίτι στην καραντίνα.

Σχετικά άρθρα: Μια μαμά εξομολογείται: “Πώς να γίνεις υπομονετικός γονιός και να μην ξεσπάς στα παιδιά σου”

Μάλιστα, αποκάλυψε στον Stephen Colbert το «χριστουγεννιάτικο» μυστικό του για να κάνει τα δύο του παιδιά να συμπεριφέρονται καλά. «Επινόησα έναν τρόπο για να τα κάνω να κάθονται φρόνιμα», ανέφερε και αποκάλυψε το απίθανο τρικ του στον παρουσιαστή και το κοινό. Το πανέξυπνο κόλπο του πιάνει!

«Όταν ξυπνούν το πρωί και κάνουν φασαρία, κάθομαι έξω από την πόρτα τους και φωνάζω: “Α, γεια σου, Άγιε Βασίλη” Τότε κάνω “Ho ho ho”, μιμούμενος τον Άη Βασίλη. “Τι κάνεις εδώ;”, συνεχίζω και ο “Άγιος” απαντά: “Σιγουρεύομαι ότι τα παιδιά σου είναι καλά παιδιά”».

«Και συνεχίζω: “Νομίζω πώς είναι, Άγιε Βασίλη”. Και τότε τα ακούς να λένε: “Είμαστε, είμαστε!” Και τότε βγαίνουν και είναι φρόνιμα, ενώ ο Άγιος έχει εξαφανιστεί», καταλήγει ο ηθοποιός.

Το πανέξυπνο κόλπο του πιάνει, καθώς όλα τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους!