Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν έχει ξυπνήσει μέσα μου το μητρικό ένστικτο, δεν ξέρω αν υφίσταται κάτι τέτοιο»

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση προχώρησε η Τόνια Σωτηροπούλου, σε συνέντευξή της στο Marie Claire. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών για τη μητρότητα, για τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια, αλλά και για την πίστη, μιας και η ίδια πρωταγωνιστεί στην ταινία, «Ο Άνθρωπος του Θεού», όπου υποδύεται την μοναχή Μαρία.

Στην ερώτηση αν έχει φανταστεί τον εαυτό της ως μαμά, η Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε: «Έχω καλή σχέση με τα παιδάκια, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα δει ένα μωρό και θα λιώσει. Τα πάω καλύτερα μαζί τους όταν αρχίζουν να επικοινωνούν περισσότερο αυτό που θέλουν να πουν. Δεν έχει ξυπνήσει μέσα μου το μητρικό ένστικτο, δεν ξέρω αν υφίσταται κάτι τέτοιο, αλλά κάποια στιγμή θα το έκανα, ναι. Με χαρά κιόλας. Απλά δεν έχω καμία διακαή επιθυμία να διαιωνιστεί οπωσδήποτε το δικό μου DNA, μπορεί και να υιοθετήσω κάποιο παιδάκι. Είναι αυτό που λέει ο Στέφανος Ξενάκης ότι τα παιδιά μας δεν είναι δικά μας, δικά τους είναι».

Σχετικά άρθρα: Δεληκούρα: “Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να μη γεννήσω το παιδί με ωροσκόπο που δεν μου άρεσε”

Για τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια και αν η δική του δημοφιλία ως τραγουδιστής, ενίσχυσε τη δημόσια εικόνα της, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω αν με βοήθησε στη δημόσια εικόνα μου, έτσι κι αλλιώς μόνο υποκειμενική οπτική μπορείς να έχεις για το τι θεωρούν οι άλλοι για σένα και πώς πιστεύεις ότι σε βλέπουν. Αυτό που σίγουρα μου χάρισε είναι μία νηνεμία, μία ασφάλεια και μία ψυχική ηρεμία που δεν είχα πριν στη ζωή μου».

Με αφορμή της συμμετοχή της στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», όπου υποδύεται τη μοναχή Μαρία, στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, στην ερώτηση αν πιστεύει στον Θεό, απάντησε: «Ναι πιστεύω, αλλά δεν είμαι θρησκόληπτη με την έννοια των παραδόσεων, ούτε κάθε Κυριακή πηγαίνω σταθερά στην εκκλησία. Δεν πιστεύω σε ένα Θεό που είναι τιμωρός, ο κακός μπάτσος».