Τραγικός θάνατος 11χρονου σε πάρκο ψυχαγωγίας στις ΗΠΑ

Τραγικός θάνατος 11χρονου σε πάρκο ψυχαγωγίας στις ΗΠΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος, ενώ τρία ακόμα άτομα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω βλάβης σε “παιχνίδι” πάρκου ψυχαγωγίας των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, 6 άτομα επέβαιναν στην υδάτινη ατραξιόν Raging Rivers, στην Adventureland Park της Iowa, το περασμένο σαββατοκύριακο, όταν ένα από τα βαρκάκια αναποδογύρισε.

Ο 11χρονος Michael Jaramillo τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση και πέθανε. Τρία άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Ακόμα και η αστυνομία περιέγραψε το δυστύχημα ως τραγικό, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του παιδιού.

Η “βόλτα”με τα συγκεκριμένα βαρκάκια περιλαμβάνει έναν ιμάντα που τα συγκρατεί, οπότε δεν είναι ακόμα σαφές πώς το ένα από αυτά αναποδογύρισε. Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω παιχνίδι παραμένει κλειστό, όσο η αστυνομία μελετά το συμβάν. Οι υπεύθυνοι του πάρκου, πάντως, επιμένουν ότι έχουν πραγματοποιήσει όλους τους ελέγχους και δεν βρήκαν καμία βλάβη.

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί, ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα στην εν λόγω ατραξιόν. Το 2016, ένα υπάλληλος που βοηθούσε το κοινό να μπει και να βγει από τα βαρκάκια, έπεσε στο ποτάμι ενώ αυτά ακόμα κινούνταν, παρασύρθηκε, στριμώχτηκε στα βράχια και σχεδόν διαλύθηκε το κεφάλι του από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα. Πέθανε μερικές ημέρες αργότερα, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο στο πάρκο, ύψους 4.500 δολαρίων.

Πηγή: 7news.com.au

Διαβάστε ακόμα:

Θρήνος στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου για τον δάσκαλο που “‘έφυγε” νικημένος από τον κορωνοϊό

Θαύμα της ιατρικής: Ένωσαν τον οισοφάγο παιδιού χρησιμοποιώντας μαγνήτες!

Οι μωβ μέδουσες “απειλούν” τις ελληνικές παραλίες – Το επικίνδυνο τσίμπημά τους -Πού εντοπίζονται αυτό το διάστημα