Τραγωδία στη Λάρισα – Η μητέρα του 20 μηνών παιδιού περιέγραψε τις συνθήκες του δυστυχήματος

Η 31χρονη μητέρα που χτύπησε και παρέσυρε το 20 μηνών μωρό της με το αυτοκίνητο κάνοντας όπισθεν χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του και δυστυχώς το τραυμάτισε θανάσιμα δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Πώς περιέγραψε τις συνθήκες του δυστυχήματος

Η 31χρονη αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, φέρεται, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να είπε στους αστυνομικούς ότι

«είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα τρία από τα πέντε παιδιά της και ετοιμαζόταν να τα πάει στον παιδικό σταθμό, που βρίσκεται μέσα στην Πτέρυγα Μάχης. Κάποιο από τα παιδιά άνοιξε την πόρτα, το 20 μηνών αγοράκι έπεσε από το αυτοκίνητο» και έτσι η μητέρα το παρέσυρε χωρίς να το καταλάβει

Έδωσαν μάχη οι γιατροί για να το σώσουν

Το 20 μηνών αγοράκι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Για πάνω από 40 λεπτά οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

«Ήμασταν ομάδα από παιδιάτρους, αναισθησιολόγους, νευροχειρουργούς κι εμείς στα επείγοντα, αλλά δυστυχώς το παιδάκι έφερε βαρύτατες κακώσεις» είπε ο παθολόγος Στράτος Μανουλάκας.