Τραγωδία στις Σέρρες: Το 4,5 ετών κοριτσάκι κρεμάστηκε από το σχοινί αυτοσχέδιας κούνιας

Η είδηση του θανάτου ενός μικρού παιδιού 4,5 ετών στις Σέρρες πριν λίγες μέρες βύθισε στο πένθος την κοινωνία του οικισμού του Αγίου Ραφαήλ.

Το παιδί που εντοπίστηκε νεκρό έξω από το σπίτι του από τους οικείους του, πέθανε, την ώρα που έπαιζε σε μια αυτοσχέδια κούνια με σχοινί.

Το παιδί ήταν μόνο του για λίγα λεπτά έξω από το σπίτι και το κακό δεν άργησε να γίνει, αφού υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κρεμάστηκε από το σχοινί.

Το παιχνίδι με την κούνια ήταν μοιραίο

Μόλις η μαμά και η γιαγιά του αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, μετέφεραν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σώσουν, όμως δεν τα κατάφεραν. Βέβαια, τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου κοριτσιού αναμένεται να διαπιστωθούν μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

«Έφυγε το κορίτσι μου, έφυγε η κόρη μου»

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του κοριτσιού περιέγραψε τι συνέβη.

«Μου κόπηκαν τα πόδια, της φωνάζω “σήκω κορίτσι μου, δεν σηκωνόταν”, της έβγαλα το σχοινί και μετά η μαμά μου την πήγε στο νοσοκομείο, αυτό έγινε», υποστήριξε. «Λέω πώς έγινε αυτό; Πώς κρεμάστηκε στο σχοινί; Δεν ξέρω», είπε ακόμη η μητέρα του κοριτσιού.

«Έφυγε το κορίτσι μου, έφυγε η κόρη μου», είπε ακόμη με δάκρυα στα μάτια η μάνα του παιδιού. «Λέει η μάνα μου “πέθανε η κόρη σου τώρα” και της λέω “τι να κάνω τώρα;”», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Ήταν μελανιασμένη.…».