Βαφτίζεται η δούλη του Θεού… Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα υπάρξει, έχουμε πει και έχουμε ξαναπεί όλοι αμέτρητες φορές. Να, όμως, που κάνουμε λάθος. Τουλάχιστον, αναφορικά με το όνομα.

Γιατί σε λίγες ημέρες πρόκειται να βαφτιστεί η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία δεν είναι άλλη από τη μονάκριβη κόρη του ανιψιού και βαπτιστικού της αείμνηστης Αλίκης, Αιμίλιου και της συζύγου του Κατερίνας Βουγιουκλάκη.

Ο Αιμίλιος είναι γιος του μεγαλύτερου αδερφού της Αλίκης, Αντώνη Βουγιουκλάκη, και ήρθε στη ζωή πριν από 35 χρόνια. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία ήταν ανέκαθεν πολύ δεμένη με τα αδέρφια της, λόγω και της έλλειψης του πατέρα τους, θέλησε να γίνει η πνευματική μητέρα του Αιμίλιου, ενώ του έδωσε το όνομα της πολυαγαπημένης της μητέρας, της Εμυς (που βγαίνει από το Αιμιλία).

Όσοι έχουν, λοιπόν, την χαρά να βρεθούν στη βάφτιση, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, θα ακούσουν τον ιερά να λέει «Και το όνομα αυτής, Αλίκη»!

«Είμαστε πραγματικά τρισευτυχισμένοι για το γεγονός και το περιμένουμε πώς και πώς» λέει ο αντιδήμαρχος Γλυφάδα και ανιψιός της αείμνηστης Αλίκης, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Νονοί της μικρής θα είναι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Δημήτρης Κιούσης και η Χριστιάνα Παπαγεωργάκη, όλοι αγαπημένοι φίλοι των γονιών.

Η μικρούλα Αλίκη Βουγιουκλάκη ήρθε στη ζωή στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ το όνομά της μικρής είχε αποφασιστεί πολύ πριν αυτή γεννηθεί με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της οικογένειάς της!