Βιασμός 12χρονης: Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η μητέρα – Νέες κατηγορίες κατά του 53χρονου Μίχου

Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσουν οι συνήγοροι της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία και προσωρινά κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια μίνι σύσκεψη μεταξύ των συνηγόρων της οι οποίοι αποφάσισαν να καταθέσουν το αίτημα πιθανόν αύριο.

Όπως λένε από τα μέχρι στοιχεία που υπάρχουν μέσα στη ογκωδέστατη δικογραφία δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία της μαστροπείας όποτε και θα ζητήσουν να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι ώστε να αποφυλακιστεί.

Ακόμη ισχυρίζονται πως η 12χρονη έχει αναφέρει στις καταθέσεις της στους αστυνομικούς του ανηλίκων, πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση και πως δεν είχε καμία εμπλοκή.

Δεν εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας της 12χρονης η εφαρμογή «blindchat»

Μετά από έρευνες στο κινητό της μητέρας της ανήλικης δεν εντοπίστηκε η εφαρμογή γνωριμιών «blindchat» μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος «ψάρευε» τους βιαστές της 12χρονης, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News.

Το νέο στοιχείο αυτό προκαλεί ένα νέο ερώτημα. Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται πως εκείνη είχε κανονίσει το ραντεβού με τον πρώτο συλληφθέντα, τον Γιάννη Σοφιανίδη, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού ήταν αυτός που την είχε βιάσει τις περισσότερες φορές.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος στην απολογία του είχε αναφέρει πως η συνάντηση με την 12χρονη κανονίστηκε μέσω της εφαρμογής, την οποία γνωρίζουμε πλέον ότι κατείχε μονάχα ο Ηλίας Μίχος.

Οπότε εύλογα έρχεται το ερώτημα πώς είναι δυνατόν να κλείστηκε το «ραντεβού» από τη μητέρα;

Επιπλέον, οι κοινοί λογαριασμοί της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο που είχαν στις εφαρμογές Viber και Whatsapp, επίσης δεν εντοπίστηκαν στο τηλέφωνο της μητέρας της ανήλικης.

Πως ο 53χρονος “ψάρευε” βιαστές για την 12χρονη – Οι πιέσεις στους υποψήφιους “πελάτες”

Οι έρευνες, μετά την κατάθεση της ανήλικης, εστιάζονται παράλληλα και στον οίκο ανοχής στον οποίος ο Ηλίας Μίχος οδηγούσε την 12χρονη για να

Ο Ηλίας Μίχος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη ήταν ιδιαίτερα πιεστικός με τους υποψήφιους παιδεραστές – βιαστές της 12χρονης

«Μου είπε να… να κάνουμε μια ερωτική πράξη έναντι αμοιβής… μου λέει ‘’μπορείς σε μισή ώρα;’’ της λέω ‘’μπορώ’’. Αλλά νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ε, τώρα, στο δεύτερο, τρίτο μήνυμα, με μια φωτογραφία να βρεθούμε, να κάνουμε αυτό κι αυτό κι αυτό, μου φάνηκε λίγο περίεργο…» δήλωνει ο 33χρονος.

Πιεστικός και χειριστικός

12χρονη – ( Μίχος )– «Γεια σου είμαι 17 στα 18. Θέλεις να έρθεις τώρα και να κάνουμε οτιδήποτε θέλεις στο αμάξι μόνο με 50 ευρώ;»

40χρονος – «Τι λες; Πας καλά; Καταρχάς δεν πληρώνω, άσε που είσαι όσο η κόρη μου!!! Ντροπή σου!!!»

12χρονη- ( Μίχος )– «Ευκαιρία να συναντήσεις μία στην ηλικία της κόρης σου».

Ο 40χρονος σχολίασε: «Δυστυχώς αυτή η εφαρμογή έχει ό,τι ανωμαλία υπάρχει».

Ο 53χρονος ΜΙΧΟΣ κατηγορείται και για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού

Η 12χρονη που έχει πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό έχει καταθέσει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε στην κατοχή του δικές της φωτογραφίες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Ηλίας Μίχος είχε στην διάθεσή του περισσότερες από τέσσερις φωτογραφίες και πάνω από έξι βίντεο της 12χρονης.

«Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι» κατέθεσε η 12χρονη στην Αστυνομία.

Βάσει και πάλι της κατάθεσης του φέρεται να υπάρχει και άλλο άτομο που κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με την ίδια.

«Ο Μιχάλης έχει κι αυτός δικά μου βίντεο και φωτογραφίες. Του τα έστειλε ο Ηλίας, κάνοντας ότι είμαι εγώ, στέλνοντάς τα από τον δικό μου προφίλ» είπε συγκεκριμένα η 12χρονη στην κατάθεσή της.

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται και από την 37χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού, η οποία στην απολογία της είχε πει τα εξής:

«Η κόρη μου μου είπε ότι ο Μίχος την εκβίαζε ότι εάν δεν έκανε ότι της ζητούσε, θα διέρρεε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που του είχε στείλει εκείνη. Επίσης, η κόρη μου, μου αποκάλυψε ότι ο Μίχος είχε κάμερες σε όλο το μαγαζί του, οι οποίες συνδέονται με το κινητό του. Όταν πήγαιναν κάτω στην αποθήκη, ο Ηλίας ειδοποιούσε τον υπάλληλό του αν ερχόταν κάποιος στο μαγαζί να τον ειδοποιήσει».

Αναζητούν την ατζέντα του 53χρονου

Από την άλλη οι αστυνομικές αρχές ξεσκονίζουν την ατζέντα του 53χρονου προκειμένου να βρουν τα άτομα που βίασαν τη 12χρονη.

Σύμφωνα με την εξέλιξη των ερευνών υπάρχει μία μεγάλη πτυχή που έχει απασχολήσει τις έρευνες της αστυνομίας που αφορά την ηλεκτρονική πλατφόρμα που έκλεινε τα ραντεβού ο Ηλίας Μίχος.

Υπάρχει και μία άλλη παράλληλη έρευνα στο κινητό του 53χρονου κατηγορούμενου, της ατζέντας που έχει μέσα σε αυτό, και αυτό γιατί οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση λόγω της εμπειρίας τους γνωρίζουν ότι αυτού του είδους τα κυκλώματα είναι πολύ κλειστά και υπάρχει εχεμύθεια.

Διεξάγεται επομένως μία ενδελεχής έρευνα και μάλιστα σε βάθος τριετίας, και είναι και συμπτωματικά η περίοδος αυτή είναι που έχει έρθει σε οριστική ρήξη με την σύζυγό του ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Διαβάστε επίσης:

Σε έξαρση οι παιδικές ιώσεις – Νοσηλεύεται παιδί με μυοκαρδίτιδα – Αυξημένες οι λοιμώξεις αναπνευστικού

Μιχαηλίδου: Επαγγελματική συμβουλευτική και καθοδήγηση των παιδιών μας σε δημόσιες δομές – Στηρίζουμε κάθε παιδί!

YouSmile: Tο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο του Χαμόγελου του Παιδιού γιορτάζει μία δεκαετία δράσεων από παιδιά για παιδιά

Σέρρες: Στο νοσοκομείο 10χρονος που εγκλωβίστηκε σε κάγκελο παιδικής χαράς