Βίντεο σοκ: Καταδικασμένος παιδόφιλος επιχειρεί να αρπάξει 11χρονο κορίτσι στη μέση του δρόμου!

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένα 11χρονο κορίτσι στη Φλόριντα των ΗΠΑ χθες το πρωί, όταν, καθώς περίμενε μόνη της το σχολικό λεωφορείο της, στην καθορισμένη στάση, δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα που προσπάθησε μάλιστα να την απαγάγει.

Το κορίτσι πάλεψε με τον εύσωμο κακοποιό, ο οποίος λόγω της έντονης αντίστασης που αυτό επέδειξε -και καθώς εκείνη την ώρα περνούσαν και αυτοκίνητα- εγκατέλειψε το εγχείρημα να την αρπάξει και έτρεξε γρήγορα πίσω, στο αυτοκίνητό σου. Οι κάμερες της κυκλοφορίας, ωστόσο, είχαν καταγράψει το συμβάν.

Όταν το βίντεο βρέθηκε στα χέρια της αστυνομίας, λίγες ώρες αργότερα, ο σερίφης της κομητείας Chip Simmons δήλωσε πως ο διεστραμμένος παιδόφιλος έφερε πάνω του και μαχαίρι κατά τη στιγμή της επίθεσης.

Ο Simmons κήρυξε ανθρωποκυνηγητό εναντίον του άντρα βγάζοντας όλους τους άντρες του στον δρόμο και τελικά ο 30χρονος συνελήφθη 8 ώρες αργότερα. Τότε αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για καταδικασμένο βιαστή, με ποινικό μητρώο που περιλαμβάνει ακόμα και καταδίκες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ο οποίος ωστόσο δεν κατονομάστηκε.

Ο σερίφης, όμως, αποκάλυψε πως ο δράστης είχε προσεγγίσει το θύμα πριν από δύο εβδομάδες και την έκανε να «νιώσει άβολα»…