“Βιτρίνα των ονείρων”: Η δράση που θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα μοναδικά!

Αν ψάχνετε κάποιον ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο για να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο του παιδιού σας στις γιορτές, ήρθε η ώρα να σταματήσετε! Βρήκαμε για εσάς μια εξαιρετική δράση που θα διασκεδάσει και θα μάθει πολλά στα μικρά σας.

Η ομάδα του 4e-project εγκαινιάζει μια ξεχωριστή συνεργασία και ετοιμάζει μια μοναδική δράση για τα Χριστούγεννα. Τη γιορτή για παιδιά και νέους κάθε ηλικίας  με τίτλο:

“H Βιτρίνα των Ονείρων”

Το καταξιωμένο έργο της Σμαρώς Μανούδη  που γνωρίσαμε από τις εκδόσεις ΓΝΩΣΗ με εικονογράφηση Κατερίνας Βερούτσου και μουσική Σταύρου Παπασταύρου ξεκλειδώνει κάθε χρόνο με τις μαγικές του εικόνες τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων…

Τα φετινά Χριστούγεννα μεταμορφώνεται σε μία διαδραστική αφήγηση και μας ταξιδεύει στις μικρές, κατάλευκες, χιονισμένες πόλεις του Βορρά…

Με την ενεργή συμμετοχή ηθοποιών και εμψυχωτών ζωντανεύουμε τη χριστουγεννιάτικη ιστορία του αγαπημένου  αυτού έργου και φωτίζουμε το μονοπάτι που μας οδηγεί στα ονειρικά τοπία της παιδικής ηλικίας.

Ποιος θα έρθει μαζί μας στον  παραμυθένιο κόσμο της Πολιτείας των Πάγων για να σώσουμε τη Βιτρίνα των Ονείρων;

Σημαντικά μηνύματα και αξίες της ζωής μεταφέρονται στο κοινό αφήνοντας την αίσθηση μιας αληθινής και ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Βοηθοί μας είναι η υπέροχη μουσική και τα τραγούδια, τα όμορφα σκηνικά και κοστούμια αλλά και τα πρωτότυπα μουσικοκινητικά παιχνίδια εμπνευσμένα από την αρχική ιστορία. Στο τέλος ζωγραφίζουμε τα δικά μας όνειρα για να τα τοποθετήσουμε στην καινούρια, θαυμαστή  Βιτρίνα των Ονείρων.

Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια:

1.Ο χορός των χιονονιφάδων  2. Στο φως των κεριών  3.Το τραγούδι της Γυάλινης Νιφάδας 4. Το τραγούδι του Κρυστάλλινου Νάνου 5. Μικρά κλεμμένα μυστικά 6. Μαγικές εικόνες 7. H ασάλευτη ηλικία της πολιτείας 8. Το τραγούδι της Σκοτεινής Κυράς   9. Αναζήτηση  10. Ο  κύκλος της Θύελλας  11. Ο χορός των χαμένων ονείρων 12. Το τραγούδι της Νύχτας των Χριστουγέννων 13. Το τραγούδι του Ανέμου   14. Το Kαράβι του Oυρανού 15. Η Βιτρίνα των Ονείρων

Συντελεστές

Κείμενο-στίχοι τραγουδιών: Σμάρα Μανούδη

Μουσική-τραγούδια: Σταύρος Παπασταύρου

Σκηνοθετική επιμέλεια: Εύη Ντονέλου-Αγγέλικα Σταυροπούλου

Σκηνικά-Κοστούμια: Μιμίκα Καπούλα, Αναστασία Δεκαβάλλα

Ηθοποιοί-Εμψυχωτές: Εύη Ντονέλου – Αγγέλικα Σταυροπούλου -Ελένη Κλημέντζου

Διάρκεια δράσης: 1 ½ ως 2 ώρες (ανάλογα και με την ηλικιακή ομάδα)

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της δράσης

Για να οργανώσετε τη δράση στον χώρο σας επικοινωνήστε μαζί μας: 216 700 5390 και [email protected]