Αρχική InfoTV To Volta Fun Town του Athens Metro Mall προσφέρει αξεπέραστη διασκέδαση στα παιδιά (video)

To Volta Fun Town του Athens Metro Mall προσφέρει αξεπέραστη διασκέδαση στα παιδιά (video)

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών μας θα πολλαπλασιαστεί. Ο καιρός των ημερών σίγουρα δεν επιτρέπει τις βόλτες σε πάρκα και ανοιχτούς χώρους και οι γονείς αναζητούν ήδη ιδιαίτερες προτάσεις διασκέδασης.

Πώς μπορούμε να γεμίσουμε ευχάριστα, λοιπόν, τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών μας;

Με μια επίσκεψη στο Volta Fun Town του Athens Metro Mall!

Tα Volta Fun Town προσφέρουν ευφάνταστες και ιδιαίτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για τα παιδιά καθώς και ολοκληρωμένες ιδέες για την οργάνωση κάθε εκδήλωσης. Με την κάμερα του Infokids.gr επισκεφθήκαμε το Volta Fun Town στον δεύτερο όροφο του εμπορικού κέντρο Athens Metro Mall και ανακαλύψαμε έναν παραμυθένιο κόσμο για τα παιδιά.

Τα φετινά Χριστούγεννα, μάλιστα, οι δραστηριότητες των Volta Fun Town εμπλουτίζονται με δράσεις που υπόσχονται στα παιδιά απεριόριστη διασκέδαση!

Μάθετε τα πάντα στο video που ακολουθεί:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.