Βλέπετε αυτή την εικόνα; Είναι η νέα ανόητη «πρόκληση» που έχει ξεκινήσει στα σχολεία

Η μαμά Lindsay Rae δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία με τα πληγωμένα χέρια του γιου της, η οποία κοινοποιήθηκε δεκάδες χιλιάδες φορές, προκειμένου περισσότεροι γονείς να ενημερωθούν για τη νέα ανόητη «τρέλα» που έχει πιάσει τους έφηβους…

«Αυτά είναι τα χέρια του γιου μου, μαθητή Γυμνασίου.

Τα έκοψε; Όχι.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν ένας άλλος μαθητής τον κάλεσε στην ‘πρόκληση της γόμας’, κατά την οποία τα παιδιά καλούνται να τρίψουν ξανά και ξανά μια γόμα στο χέρι τους, μέχρι το δέρμα τους να φύγει εντελώς. Έπειτα, πρέπει να πλύνουν το χέρι τους και να βάλουν αντισηπτικό για να καταλάβουν ‘πόσο πολύ πονάει.’

Αυτό κατ’εμέ είναι μία ακόμα μορφή bullying από μαθητές που θέλουν να δείχνουν cool σε μαθητές που έχουν ανάγκη να νιώσουν ότι ανήκουν κάπου.

Ναι, τα παιδιά Γυμνάσιου είναι συχνά ανόητα. Αλλά αυτό; Αυτό μπορεί να τους αφήσει σημάδια για μια ζωή.

Σας προκαλώ γονείς να μιλήσετε με τα παιδιά σας, είτε είναι παιδιά που συμμετέχουν σε τέτοιες προκλήσεις είτε όχι, δεν έχει σημασία.

Αυτό είναι ένα σύμπτωμα μεγαλύτερων προβλημάτων. Όταν ένα παιδί δέχεται να βλάπτει τον εαυτό του με τέτοιον τρόπο, στο όνομα της πίεσης από τον περίγυρο ή προκειμένου να είναι cool, κάτι δεν πηγαίνει καλά…»

Δείτε την αρχική δημοσίευση:

These are my middle school sons hands. Did he cut them? No.This is the result of another student giving him "Eraser…

Gepostet von Lindsay Rae am Sonntag, 29. September 2019