Βοηθήστε το κεφάλι του παιδιού σας να απαλλαχθεί από τις ψείρες με τη σειρά Lice Free της FREZYDERM!

Η FREZYDERM θέλοντας πάντα να κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων είναι δίπλα στους γονείς στη φθινοπωρινή «μάχη» που καλούνται να δώσουν, παρέχοντάς τους ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για τη φροντίδα των παιδιών.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και μαζί μ’ αυτή ξεκινάει και το αιώνιο πρόβλημα όλων των γονιών αλλά κυρίως των παιδιών. Τα παιδικά κεφαλάκια κατακλύζουν οι συνήθεις ύποπτοι, οι ψείρες, που ταράζουν την ζωή τους δημιουργώντας κνησμούς και ταλαιπωρία.

Όμως, η FREZYDERM, με το σύνθημα ψείρα… ξεκόλλα γίνεται και αυτό το φθινόπωρο σύμμαχος όλων των γονιών και των μικρών φίλων, μέσω της ολοκληρωμένης αντιφθειρικής αγωγής εξάλειψής, το Lice Free Set. Η αγωγή αντιμετώπισης γίνεται με φυσικό τρόπο και είναι απόλυτα ασφαλής καθώς τα προϊόντα δεν περιέχουν χημικά και τοξικά βιοκτόνα. Στόχος της αγωγής είναι να απαλλάξει τα κεφαλάκια των παιδιών από τους απρόσκλητους επισκέπτες.

Το Lice Free Set αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι, προϊόντα ασφαλή για τα παιδιά καθώς δεν περιέχουν τοξικά βιοκτόνα, συντηρητικά, άρωμα, χρώμα και parabens.

Η εγγυημένη αποτελεσματικότητα των προϊόντων του Lice Free Set οφείλεται σε αιθέρια έλαια και σε φυτικά εκχυλίσματα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένα  ώστε να καταπραΰνουν το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση τους προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και μετά το μπάνιο. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση και απαιτούνται λίγα λεπτά για την εφαρμογή τους.

Το Lice Free Set ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι για να τραφεί και στη συνέχεια να αναπαραχθεί. Επίσης, παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί την κόνιδα στην τρίχα.

Η πρόληψη της φθειρίασης γίνεται με τη Lice Rep της FREZYDERM, τη μαλακτική λοσιόν κατάλληλη για καθημερινή περιποίηση και προστασία των μαλλιών. Η λοσιόν βασίζεται σε φυτικά έλαια τεϊόδεντρου, γερανιού, λεβάντας, neem και γλυκεριδίων αμυγδάλου και είναι το κατάλληλο προϊόν για καθημερινή χρήση. Έχει την ιδιότητα να προλαμβάνει τη μετάδοση των φθειρών και να τις απωθεί με φυσικό τρόπο ενώ παράλληλα οι μαλακτικές της ιδιότητες περιποιούνται τα μαλλιά. Η λοσιόν παραμένει στα μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Η FREZYDERM διαθέτει όλα τα κατάλληλα προϊόντα για να αποτραπεί και να καταπολεμηθεί η δυσάρεστη εμφάνιση των ενοχλητικών επισκεπτών αλλά και να βοηθήσει τα παιδιά να απαλλαγούν από αυτούς.

Σχετικά με τη FREZYDERM

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας! Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!
Η FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, την καθημερινή περιποίηση και την επαναφορά της υγείας των μαλλιών, τη φροντίδα των ποδιών, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδας καθώς και τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας.