“Βόμβες” Κατερινόπουλου: «Έρχονται κι άλλες συλλήψεις για Πάτρα» – «Ο Μάνος δεν δείχνει πονεμένος»

"Βόμβες" Κατερινόπουλου: «Έρχονται κι άλλες συλλήψεις για Πάτρα" - «Ο Μάνος δεν δείχνει πονεμένος»

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Με σημερινές του δηλώσεις ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, προαναγγέλει αποκαλύψεις στην υπόθεση που θα οδηγήσουν σε πολλές συλλήψεις.

Ειδικότερα, μιλώντας στο evima.gr, για την τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα ανέφερε ότι  «Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη ο  κ. Κατερινόπουλος, ανέφερε πως, «Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρετε συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρια όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος Ίριδας: Τα σοκαριστικά ευρήματα – Οι αντιφάσεις και το άλλοθι που θα δώσει η Δήμητρα στην Ρούλα

Aσφυκτικές κηλίδες στην Ίριδα – Η ερώτηση της Ρούλας για τις αρρώστιες των παιδιών και την επιστροφή του Μάνου

Μαρτυρία σοκ: «Η Τζωρτζίνα είχε εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα σκεφτόταν ταξίδια και να φάει κινέζικο»