Aσφυκτικές κηλίδες στην Ίριδα – Η ερώτηση της Ρούλας για τις αρρώστιες των παιδιών και την επιστροφή του Μάνου

Σήμερα καταθέτει ο Μάνος Δασκαλάκης - Δικηγόρος Πισπιρίγκου "Υποβάλλουμε αίτημα αποφυλάκισης"

Ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφορικά με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει στον ΑΝΤ1: «Τα ευρήματα και στα δύο παιδιά δεν αφήνουν πλέον καμία αμφιβολία πως δεν πρόκειται για παθολογικούς θανάτους. Έχουν αποκλειστεί παθολογικά ή γενετικά αίτια. Ουσιαστικά ψάχνουμε να βρούμε τον τρόπο θανάτου και το γιατί έγινε αυτή η εγκληματική ενέργεια».

Οι ασφυκτικές κηλίδες στην Ίριδα

Ο Γρηγόρης Λέων σημείωσε, αναφερόμενος στον θάνατο της Ίριδας, ότι «στο δεύτερο παιδί, στο βρέφος, φαίνεται ότι στους πνεύμονες υπάρχουν ευρήματα συμβατά με ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες. Αυτά τα ευρήματα έχουν βρεθεί κατά την ιστολογική εξέταση».

«Η παθολογοανατόμος έχει χειριστεί την υπόθεση εξαιρετικά, με εξαίρεση την καρδιά. Για την καρδιά μας έχει δώσει ένα εύρημα που είναι ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα. Στους πνεύμονες, με την περιγραφή που κάνει, μας βοηθά και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μιλάμε για ασφυξία», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Η ερώτηση της Ρούλας για τις αρρώστιες των παιδιών και την επιστροφή του Μάνου

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μια είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες η μαρτυρία μιας καφετζούς που αποκαλύπτει τα σχέδια της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις περίεργες ερωτήσεις που της έκανε.

Η καταγγελία έγινε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». «Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»!

«Φοβόμουν να μιλήσω»

« Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό. Ήταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου. Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά. Στη διάρκεια της συνομιλίας μας μου είπε ότι έχει μόνο ένα παιδί την Τζωρτζίνα. Δεν μου είπε το παραμικρό για το άλλο παιδάκι την Ιριδα, το οποίο προφανώς ήταν νεογέννητο εκείνη την εποχή».

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως τον Νοέμβριο του 2020 η Ιριδα ό,τι είχε γεννηθεί, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν 7,5 ετών. Η Μαλένα είχε «φύγει» από τη ζωή το 2019.

«Αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;»

Η Α.Ν. της είπε κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρώτησε: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»; Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητος. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

“Ας πάω εγώ στη φυλακή”: Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλά στη Νικολούλη (video) – To μυστήριο με την κούνια

Συγκινεί ο γιατρός της Τζωρτζίνας: «Πολεμήσαμε μαζί της, δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη»

Θάνατος Ίριδας: Τα σοκαριστικά ευρήματα – Οι αντιφάσεις και το άλλοθι που θα δώσει η Δήμητρα στην Ρούλα