Η Ρούλα επιμένει ότι είναι θύμα της μοίρας – Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου αφού πέθανε η Τζωρτζίνα

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1  μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, απαντώντας σε μια σειρά ζητημάτων και πώς τα προσεγγίζει η κατηγορούμενη.

Για την κεταμίνη και την Τζωρτζίνα

«Είναι σαφής η ιατροδικαστική έκθεση», απάντησε ερωτηθείς για το αν η 33χρονη αποδέχεται την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, επιμένει ωστόσο στην «πάγια θέση της ότι, δεν ήξερε τι είναι ή ότι υπάρχει η κεταμίνη».

«Δεν προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος θανάτου της Τζωρτζίνας, άρα δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το 20λεπτο, που είναι ο χρόνος δράσης της ουσίας. Αν δε λυθεί το πότε σταματούν οι λειτουργίες του οργανισμού του, δεν μπορούμε να ξέρουμε», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και αναφερόμενος στην τοξικολογική εξέταση της 9χρονης είπε πως, «περισσότερο μας μπερδεύει, παρά δίνει απαντήσεις, γιατί δεν αναφέρονται οι ουσίες που είχαν χορηγηθεί για την ανάνηψή της, παρά μόνο η κεταμίνη».

«Η Πισπιρίγκου δίνει εκδοχές και εξετάζει ενδεχόμενα. Είπε πως δεν ξέρει τι είναι η κεταμίνη και ερωτηθείσα αν ξέρει τι έγινε, είπε ότι αν αυτή η ουσία υπάρχει στο νοσοκομείο, ενδεχομένως να χορηγήθηκε είτε από σφάλμα είτε από ανάνηψη με άλλον τρόπο», σημείωσε σχετικά.

Πάτρα: Είχαν δει τη Ρούλα να χτυπά τη Τζωρτζίνα, όταν ήταν μόλις 10 μηνών!

Για την κατάθεση του Μάνου

Αναφορικά με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, εξέφρασε την εκ μέρους της Ρούλας Πισπιρίγκου «έκπληξη και απογοήτευση» και επανέλαβε ότι, «μεταστράφηκε εσχάτως τις τελευταίες μέρες η στάση του συζύγου.

Κατά την άποψή της δεν είναι ακλόνητα τα στοιχεία, ίσως θα έπρεπε να μιλήσουν οι ειδικοί και όχι ο πατέρας που δεν έχει ιατρικές γνώσεις. Δεν έχει σημασία μόνο τι είπε ο καθένας αλλά και το πότε το είπε».

Για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Στην επισήμανση ότι, τα δύο άλλα παιδιά της κατηγορούμενης απεβίωσαν, απάντησε πως «η Μαλένα είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να προκληθεί από εξωγενείς παράγοντες. Θα μελετήσουμε τις αναφορές για ασφυξία όταν υπάρχουν έγγραφα, ακούμε μόνο δηλώσεις, όχι κάποια ιατρική έκθεση».

Ενώ ερωτηθείς για το ισχυρίζεται η ίδια η 33χρονη, είπε πως «επιμένει ότι, αυτό που της συνέβη ήταν απίστευτο, ένα παιχνίδι της μοίρας σε βάρος της ίδιας και της οικογένειάς της».

«Δεν έχω βρει ποτέ να έχει αλλάξει κάτι στις καταθέσεις της. Βλέπω καθαρά και χαρούμενα παιδιά στα βίντεο, ακούω τον σύζυγο να λέει ότι ήταν καλή μητέρα. Όσο περισσότερο ασχολούμαστε τόσο περισσότερο εκπλησσόμαστε. Τίποτα δε μου δημιουργεί αμφιβολία», εξέφρασε την εμπειρία του από τις μεταξύ τους συζητήσεις.

Το αινιγματικό του μήνυμα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Όπως αποκάλυψε φίλος του Μάνου: «Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο Messenger». «Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο», φέρεται να του έγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες ημέρες για τα αίτια θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης:

Για ποιο παιδί έβαζε το χέρι του ο Μάνος στο Ευαγγέλιο ότι δεν είχε κάνει κακό η Ρούλα;

Αγ. Παντελεήμονας: Η φρίκη που ζούσαν τα 3 αδερφάκια – Έτρωγαν ξύλο και ζητιάνευαν – Μαρτυρίες σοκ

Δηλώσεις Πισπιρίγκου: “Ό,τι κι αν ακούσεις θα είναι ψέματα μου είπε ο Μάνος την πρώτη μέρα της κράτησης”