Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της – Τι φώναζε όταν τη συνέλαβαν

Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της – Τι φώναζε όταν τη συνέλαβαν

Σε θρίλερ εξελίσσεται το αιματηρό περιστατικό στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας.

Τι έχει συμβεί

Ποια η σχέση θύματος και δράστιδος;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οφθλαμίατρος είχε παράνομη σχέση με τη γυναίκα που τον πυροβόλησε και με την οποία απέκτησε το κοριτσάκι. Ο 68χρονος, πατέρας άλλων δύο παιδιών, αποφάσισε να μεγαλώσει ο ίδιος τη 12χρονη μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένοι.

Μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου γειτόνισσα της οικογένειας, η δράστις έστηνε συχνά καρτέρι και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους, και μάλιστα είχε απειλήσει πολλές φορές ότι θα σκοτώσει τη σύζυγο του οφθαλμίατρου. Μάλιστα, είχε παρέμβει η αστυνομία, με αποτέλεσμα… να εξαφανίζεται για λίγες ημέρες, αλλά μετά να επιστρέφει με νέες απειλές.

Γειτόνισσα θύματος : Η δράστις ενοχλούσε συχνά την οικογένεια – Λέει ψέματα για βιασμούς

Φίλη της οικογένειας και γειτόνισσα του θύματος η οποία μίλησε στο ethnos.gr για την υπόθεση δήλωσε ότι το παιδί  είναι παιδί εκτός γάμου της δράστιδος και του γιατρού που δέχτηκε τα πυρά. 

Η κηδεμονία του παιδιού το κίνητρο;

Όπως σημείωσε,τα δικαιώματα για την κηδεμονία του παιδιού έχουν πάρει ο μπαμπάς του με τη σύντροφό του.  Μάλιστα τόνισε ότι με απόφαση δικαστηρίου η δράστις δεν είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί αλλά ερχόταν συνέχεια στο σπίτι και τους ενοχλούσε.

Για το περιστατικό η γυναίκα είπε ότι το θύμα είχε πάει να πάρει το παιδί από το σχολείο και η γυναίκα τους περίμενε στο αμάξι και πυροβόλησε τον γιατρό.

Για τη γυναίκα σημείωσε ότι «τους ενοχλούσε συνέχεια και είχε αρπάξει και το παιδί. Μια φορά που το παιδί είχε επιληψίες δεν του έδωσε το φάρμακό του και το παιδί μπήκε στην εντατική».

Εν συνεχεία σημείωσε ότι η γυναίκα  έχει απασχολήσει πολλές φορές τη γειτονιά και όλα αυτά που λέει η δράστις περί βιασμών και κακοποιήσεων είναι ψέματα.

«Εγώ τους ξέρω προσωπικά. Η γυναίκα του θύματος είναι από την Αγγλία και αγαπά πάρα πολύ το παιδί. Σαν να είναι δικό της. Η δράστις ερχόταν συνέχεια εδώ και σήμερα και χθες και προχθές. Πολλές φορές χτυπά κουδούνια ή έρχεται και τους παρακολουθεί».

“Πολλές φορές έχει δείρει τη σύζυγο του γιατρού”

Και προσθέτει: “Μάλιστα έχει χτυπήσει κι ένα άνθρωπο που πήγε να μπει στη μέση όταν επιτέθηκε στο γιατρό και στη γυναικά του. Έχουν γίνει πάρα πολλά περιστατικά και δεν ξέρω πως το κράτος είχε αφήσει μια τρελή να κυκλοφορεί. Συζητάγαμε πως αν δεν σκοτώσει κάποιον δεν θα την βάλουν μέσα στη φυλακή. Αυτό το παιδάκι έχει περάσει πάρα πολλά. Και δεν επιτρέπεται ένα μικρό παιδί να περνάει τόσα πολλά. Κι εμένα αν με έβλεπε και ήξερε ότι είμαι φίλος της οικογένειας θα μου επιτίθονταν.. Το παιδί σε όλα αυτά ήταν μπροστά. Πριν από χρόνια είχε αρπάξει το παιδί”.

Διαβάστε επίσης:

Η οριστική απόφαση για την μικρή Λυδία – Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε άντρα – Η εμπλοκή ενός παιδιού

Το σχολείο περνά σε νέα εποχή – Τι αλλάζει στα βιβλία, τα μαθήματα και τη ύλη των μαθητών