Τα εξ αποστάσεως μαθήματα “απογειώνουν” την μάθηση και εκμηδενίζουν τις αποστάσεις!

Τα εξ αποστάσεως μαθήματα "απογειώνουν" την μάθηση και εκμηδενίζουν τις αποστάσεις!

Η εποχή της παράδοσης του μαθήματος στον μαυροπίνακα έχει δώσει τη θέση της σε νέα τεχνολογικά εργαλεία, που μπορούν να μετατρέψουν την μάθηση σε εμπειρία ζωής που “γεννά” σύγχρονους επιστήμονες, έτοιμους να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση στο πεδίο της δραστηριοποίησής του. Η πρακτική της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι ένα κυρίαρχο εργαλείο στα χέρια ικανών εκπαιδευτικών, που μπορεί πια να περιγραφεί και ως η εκπαιδευτική οδός του μέλλοντος.

Η εκμάθηση των αρχαίων ελληνικών περνά στην ψηφιακή εποχή

Η Ελληνική Αγωγή, εκτός από το δια ζώσης μαθήματα προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα αρχαία ελληνικά μέσω των εξ αποστάσεως μαθημάτων που είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή της έκδοση.

Πλήρως εναρμονισμένη με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες η Ψηφιακή Ελληνική Αγωγή  προσφέρει στο μαθητή όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων μια μεγάλη γκάμα από προγράμματα αρχαίων ελληνικών. Το προσαρμοσμένο παιδαγωγικό μοντέλο στοχεύει στη διευκόλυνση και υποστήριξη του παιδιού στην πορεία του προς τη μάθηση.

Ο μαθητής του 21ου αιώνα θέλει και απαιτεί εκπαιδευτικές εμπειρίες που να είναι προσαρμοσμένες και να αξιοποιούν ψηφιακά περιβάλλοντα και εφαρμογές που τις χρησιμοποιεί ήδη σε άλλες πτυχές της καθημερινότητάς του.

Τα Αρχαία Ελληνικά είναι η γλώσσα του μέλλοντος

Τα Αρχαία Ελληνικά διδάσκονται εξ αποστάσεως με τρόπο ευχάριστο και προσιτό. Τα παιδιά μαθαίνουν και κατανοούν πολύ γρήγορα δύσκολες και πολυσύνθετες λέξεις μέσω της μυθολογίας, ενώ μαγεύονται από τους ήρωες και τα κατορθώματά τους. Συγχρόνως, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους τόσο στον γραπτό, όσο και τον προφορικό λόγο ταξιδεύοντας μέσω της Ετυμολογίας στη ρίζα κάθε λέξης, με αποτέλεσμα να μην κάνουν ορθογραφικά λάθη και να κατανοούν τη σημασία συνθέτων εννοιών.

Τι πρέπει να ξέρετε για τα εξ αποστάσεως μαθήματα

Ο μαθητής δύναται να παρακολουθήσει το μάθημα είτε μέσω live streaming είτε on demand όταν εκείνος το επιθυμεί. Η σύνδεση στο μάθημα γίνεται εύκολα και γρήγορα με μοναδικό προαπαιτούμενο την απόκτηση κωδικού που θα λάβει με την εγγραφή του στο μάθημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την συνδρομή σας, μηναία ή ετήσια, εξασφαλίζετε πρόσβαση στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Ελληνικής Αγωγής για το διάστημα που ορίζει η συνδρομή σας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα

210.5221314

info@ellinikiagogi.gr

Ellinikiagogi.gr