Το μυστικό για να γράφουν οι μαθητές κείμενα που ξεχωρίζουν για την αρτιότητα και το πλούσιο λεξιλόγιο

Το μυστικό για να γράφουν οι μαθητές κείμενα που ξεχωρίζουν για την αρτιότητα και το πλούσιο λεξιλόγιο

Αν θέλετε το παιδί σας να βελτιώσει τις επιδόσεις του στα γραπτά, να ξεχωρίζει για τις καλογραμμένες εκθέσεις και τα ορθογραφημένα κείμενα τότε αξίζει να το γράψετε στα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών της Ελληνικής Αγωγής. 

Το μάθημα γίνεται με ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο που δίνει στο μαθητή τη δυνατότητα να κατακτήσει τη γνώση με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και να ανακαλύψει τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας.

Τα Αρχαία Ελληνικά είναι η γλώσσα του μέλλοντος

Τα Αρχαία Ελληνικά διδάσκονται στην Ελληνική Αγωγή με τρόπο ευχάριστο και προσιτό από την φιλόλογο Βίκυ Σακκά. Τα παιδιά μαθαίνουν και κατανοούν πολύ γρήγορα δύσκολες και πολυσύνθετες λέξεις μέσω της μυθολογίας, ενώ μαγεύονται από τους ήρωες και τα κατορθώματά τους.

Συγχρόνως, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους τόσο στον γραπτό, όσο και τον προφορικό λόγο ταξιδεύοντας μέσω της Ετυμολογίας στη ρίζα κάθε λέξης, με αποτέλεσμα να μην κάνουν ορθογραφικά λάθη και να κατανοούν τη σημασία συνθέτων εννοιών.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι δημιουργούν σωστές και γερές βάσεις για όλη τους την σχολική και ακαδημαϊκή πορεία και διδάσκονται την Ιστορία και τον Πολιτισμό ενός σπουδαίου λαού. Εκδρομές και θεατρικά δρώμενα ολοκληρώνουν τη βιωματική μάθηση και το παιδί αποκτά γνώσεις που δεν ξεχνά ποτέ.

Το μάθημα προσφέρεται και μέσω διαδικτύου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα

210.5221314

info@ellinikiagogi.gr

Ellinikiagogi.gr