Βρήκαμε το πιο συναρπαστικό πρόγραμμα θερινής απασχόλησης των παιδιών που συνδυάζει μάθηση και διασκέδαση!

Η Ελληνική Αγωγή, ο εκπαιδευτικός οργανισμός που πρωτοπορεί στα παιδικά και εφηβικά προγράμματα εκμάθησης Αρχαίων Ελληνικών, για ακόμη μια χρονιά ετοίμασε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα θερινής απασχόλησης μοναδικό στο είδος του. Πρόκειται για μια ξεχωριστή επιλογή για την κατάλληλη εισαγωγή των μαθητών Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά, μέσω της βιωματικής μάθησης.

Συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τη μάθηση, αυτό το καλοκαίρι η Ελληνική Αγωγή προτείνει ένα summer camp, το οποίο είναι γεμάτο με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά. Πρόκειται για την ιδανική ευκαιρία, η οποία σεβόμενη την επιθυμία των γονιών για εκπαίδευση ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των καλοκαιρινών διακοπών, υπόσχεται το πιο συναρπαστικό ταξίδι.

Φύγαμε για περιπάτους Αθηνογνωσίας

Αρχής γενομένης από τις 20 Ιουνίου τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα “Περίπατοι Αθηνογνωσίας”  που τους δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της Αθήνας.

Πέντε εβδομάδες, 25 διαφορετικοί προορισμοί

Στο θερινό πρόγραμμα τα παιδιά Δημοτικού θα γνωρίσουν την ιστορία της Αθήνας μέσα από  εκπαιδευτικές περιηγήσεις στο κέντρο της πόλης. Κάθε μέρα και μια εκδρομή, ένα ταξίδι στον χρόνο, μια βόλτα στο παρελθόν με στόχο να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Παράλληλα, τα παιδιά ξεκινούν τις πρώτες λέξεις, φράσεις, διαλόγους και παιχνίδια στα Αρχαία Ελληνικά. Με ευχάριστο, σύγχρονο και βιωματικό τρόπο, οι μαθητές απορροφούν και κατακτούν τη γνώση για όλη τους τη ζωή, θέτοντας γερές βάσεις για το μέλλον!

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

1η Ἑβδομάδα (20 – 24 Ἰουνίου): Πλάκα (Ἀρχαιότητα καὶ τουρκοκρατία)

2η Ἑβδομάδα (27 Ἰουνίου – 1 Ἰουλίου): Λόφος Φιλοπάππου

3η Ἑβδομάδα (4 – 8 Ἰουλίου): Θησεῖον

4η Ἑβδομάδα (11 – 15 Ἰουλίου): Πλάκα (Βυζαντινοὶ καὶ νεότεροι χρόνοι)

5η Ἑβδομάδα (18 – 22 Ἰουλίου): Σύνταγμα καὶ Μοναστηράκι

Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας!

Κόστος Προγράμματος: 80€/ἑβδομάδα. Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται οἱ μετακινήσεις, οἱ ἐπισκέψεις καὶ ἐλαφρὰ γεύματα (πρὶν καὶ μετὰ τὴν ἐκδρομή.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα

210.5221314

info@ellinikiagogi.gr

Ellinikiagogi.gr