Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 17χρονη που εξαφανίστηκε αρχές Ιουνίου – Την εξέδιδε Αλβανός σωματέμπορος

Συναγερμός είχε σημάνει στην Αστυνομία από τις 3 Ιουνίου στο άκουσμα της είδησης ότι η 17χρονη Αμάντα εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου. Η κινητοποίηση για την ανεύρεσή της ήταν μεγάλη, είχε εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού όμως δεν είχε εντοπιστεί.

Η ανήλικη είχε φύγει πολλές φορές από εκεί που έμενε

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Η ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι η 17χρονη εντοπίστηκε σήμερα  από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής καθώς είχε πέσει θύμα σωματεμπορίας από 55χρονο άντρα αλβανικής καταγωγής που την άρπαξε και την εξέδιδε.

Πώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να την σώσουν από το κύκλωμα εμπορίας

Πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν ότι ο Αλβανός που την εξέδιδε είχε φτάσει στο σημείο να βάλει «ροζ» αγγελία σε ιστοσελίδα με φωτογραφία της . Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη συγκεκριμένη αγγελία, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έφτασαν στη σύλληψη του σωματέμπορου σε ξενοδοχείο στην Αγία Παρασκευή όπου είχε προγραμματιστεί το ραντεβού.  Η 17χρονη είναι σοκαρισμένη και παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Η περιπέτεια της Αμάντα Στάνκα, 17 ετών, έληξε στις 6/7/2021  καθώς και η αγωνία των ανθρώπων αυτών που την αναζητούσαν. Η Αμάντα Στάνκα βρέθηκε στην περιοχή της Αττικής και είναι καλά στην υγεία της.

Η Αμάντα υπήρξε θύμα εκμετάλλευσης και ο εντοπισμός της οφείλεται σε συντονισμένες ενέργειες των Αστυνομικών Αρχών.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Στάνκα Αμάντα και των οικείων της για οτιδήποτε χρειαστεί.