«Θύελλα» στα Χανιά: Πώς οι ναύτες του «Τρούμαν» μπήκαν στο δωμάτιο της 14χρονης

Χανιά: Πώς οι ναύτες του «Τρούμαν»μπήκαν στο δωμάτιο της 14χρονης - Το χρονικό της φρίκης

Θύελλα έχει ξεσηκώσει στα Χανιά η καταγγελία για τα όσα έγιναν σε ξενοδοχείο, από ναύτες που είχαν πάρει έξοδο από το αεροπλανοφόρο «Τρούμαν».

Οι δράστες προκάλεσαν πανικό χωρίς ευτυχώς να έρθουν σε επαφή με την 14χρονη. Όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, κλειδώθηκε στο μπάνιο και περίμενε να φύγουν. Οι δράστες ήταν μεθυσμένοι και έδειχναν να μην καταλαβαίνουν πού πατούν και πού βρίσκονται.

Πολλές απορίες συνεχίζει να προκαλεί η υπόθεση με το 14χρονο κορίτσι που είδε ξαφνικά, σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε στην Παλιά Πόλη στα Χανιά να μπαίνουν ξαφνικά στο δωμάτιό της, Αμερικανοί ναύτες από το αεροπλανοφόρο Τρούμαν.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής (20-03-2022) όταν, σε ώρα που ο πατέρας και ο αδερφός του κοριτσιού είχαν βγει έξω από το δωμάτιο για να αγοράσουν κρέπες, είδε μπροστά του άγνωστους άνδρες, οι δύο εκ των οποίων πολύ μεθυσμένοι να μπαίνουν στο δωμάτιό τους.

«Εμείς κάτω από τα δωμάτιά μας διατηρούμε ένα μαγαζί μπαρ. Εκείνη την ώρα μαζεύαμε για να κλείσουμε το κατάστημα, όταν ξαφνικά με παίρνει τηλέφωνο έξαλλος, ο πατέρας της κοπέλας, λέγοντάς μου ότι κάποιοι Αμερικανοί προσπαθούν να παραβιάσουν την πόρτα του δωματίου που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μόνη της, η κόρη του. Εγώ στην αρχή δεν κατάλαβα ποιος μου τηλεφώνησε, ωστόσο στη συνέχεια, αφού αντιλήφθηκα ποιος πελάτης μας ήταν, ανέβηκα πάνω και είδα τρεις Αμερικανούς και μια γυναίκα. Οι δύο άνδρες, οι πιο μεθυσμένοι είχαν ήδη προλάβει να ανοίξουν την πόρτα και είχαν μπει ήδη μέσα και τα άλλα δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα ήταν εκτός του δωματίου».

Πώς άνοιξαν την πόρτα του ξενοδοεχίου

Εκείνο που προξενεί απορία πάντως στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ήταν πώς τα 4 άτομα άνοιξαν την κεντρική πόρτα του ξενοδοχείου (απαιτείται κλειδί) και πώς επίσης άνοιξαν την πόρτα του δωματίου, αφού καμία από τις δύο πόρτες δεν είχε παραβιαστεί και είναι κάτι που και ο ίδιος έχει καταθέσει στην αστυνομία.

Σε κάθε περίπτωση, όπως σημειώνει στο flashnews.gr, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, η κοπέλα ήταν κλεισμένη στο μπάνιο, τρομοκρατημένη και από κει τηλεφώνησε στον πατέρα της, ενώ οι άνδρες δεν προκάλεσαν κάποια ζημιά στον χώρο, ούτε έκαναν κάποιο επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι χτες το μεσημέρι, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, υπήρξε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά και στη συνέχεια πορεία στην πόλη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κύβος του Ρούμπικ, ένα από τα πιο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια που θα προσφέρεις ποτέ σε ένα παιδί

Η ατάκα της μητέρας μόλις πέθανε η Ίριδα εξοργίζει – Οι σχέσεις με την Τζωρτζίνα δημιουργούν ερωτηματικά

Πάτρα: Η ώρα των συλλήψεων πλησιάζει και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη