O Νίκος Χαρδαλιάς στην τοποθέτηση του επεσήμανε πως τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας και πως οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες.
Μάλιστα για να “ταρακουνήσει” τους πολίτες ανέφερε πως η Ιταλία πριν 24 μέρες είχε περίπου τα κρούσματα και τους νεκρούς που έχουμε εμείς σήμερα.
“Το τέλος είναι πιο κοντά αν κάνουμε όλοι ότι πρέπει” είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα.
Τι θα γίνει με όσους αδιαφορούν για τα περιοριστικά μέτρα;
Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως η πλειοψηφία των πολιτών δείχνει ευθύνη και ακολουθεί τα μέτρα, ωστόσο κάποιοι τα αψηφούν και πρέπει όλοι να κάνουν δική τους υπόθεση τον περιορισμό της εξάπλωσης.
Ερωτώμενος για το αν θα υπάρξει νέο πακέτο αυστηρών μέτρων όπως αυτό της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας είπε λακκωνικά: «Όλα τα μέτρα είναι πάνω στο τραπέζι και όλα τα μέτρα είναι μπροστά μας. Η κυβέρνηση θα πάρει όλα τα μέτρα για να διαφυλάξει την ανθρώπινη ζωή»
«Τι αξία έχει να φύγουμε για να πάμε στις παραλίες; Τι αξία έχει να φύγουμε από τόπο μας γιανα πάμε στα χωριά μας και τα εξοχικά μας. Αν έχουμε απόλυτη διασπορά και στην επαρχία τι θα γίνει. Εγώ στεναχωριέμαι για αυτήν την ανθρώπινη ανοησία», πρόσθεσε.
