“Γιαγιά, παίζουμε κρυφτό με τον κορωνοϊό”: Το video με την μικρή Κατερίνα που αξίζει να δούμε

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης έφτιαξαν ένα πρωτότυπο ενημερωτικό video για να στείλουν το μήνυμα γιατί πρέπει να Μείνουμε Σπίτι λόγω κορωνοϊού και να προστατεύσουμε τον παππού και την γιαγιά.

Πρωταγωνίστρια του video είναι η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη που παίρνει τηλέφωνο τη γιαγιά και της εξηγεί ότι Μένουμε Σπίτι, επειδή παίζουμε κρυφτό και μας ψάχνει του Κορώνα ο γιός (κορωνοϊός). Και αν τα καταφέρουμε και μείνουμε καλά κρυμμένοι, το έπαθλο που θα κερδίσει είναι να μείνει η μικρή ολόκληρο το καλοκαίρι στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό.

«Γιαγιά να σου πω ένα μυστικό; Παίζουμε κρυφτό, μας ψάχνει του κορόνα ο γιος. Μου είπε η μαμά ότι αν κερδίσουμε, θα μείνω σπίτι σου όλο το καλοκαίρι! Μη το πεις σε κανέναν… Μείνε και εσύ σπίτι μέχρι να σου πω… Σ’ αγαπάω γιαγιά!» ακούγεται να λέει η χαριτωμένη πρωταγωνίστρια.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης

«Αυτές τις ώρες, το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19» δηλώνει ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης στη λεζάντα του βίντεο όπου πρωταγωνίστρια είναι η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη.

Το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με σενάριο του Γιώργου Αλεβυζάκη και εκτέλεση παραγωγής του Αλέξανδρου Χατζηπαναγιώτη

Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία για να μας κινητοποιήσει  να μείνουμε σπίτι , με ένα διαφορετικό τρόπο , όχι με πανικό αλλά με τα όμορφα μηνύματα της μικρής Κατερίνας.

Δείτε το video

menoumespiti-Περιφέρεια Κρητης

«Αυτές τις ώρες το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19» Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτακης #menoumespiti #stayhome #crete #regionofcrete #CreteHalfmarathon #covid19Το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με σενάριο του Γιώργου Αλεβυζάκη και εκτέλεση παραγωγής του Αλέξανδρου Χατζηπαναγιώτη. Πρωταγωνίστρια του σποτ είναι η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη.

Gepostet von Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete am Donnerstag, 19. März 2020