“Είμαι 28 χρονών και νοσηλεύομαι λόγω κορωνοϊού”: Η εξομολόγηση της Κατερίνας

Η 28χρονη Κατερίνα Θραψανιωτάκη με μια ανάρτησή της στο Facebook μοιράζεται την ιστορία της καθώς νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα σε νοσοκομείο. Μέσω αυτής της δημοσίευσης στέλνει το δικό της μήνυμα στον κόσμο ότι ο κορωνοϊός δεν είναι μια απειλή μόνο για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες αλλά για όλους.

Διαβάστε το κείμενό της και δείτε πώς εξελίσσεται η συμπτωματολογία του ιού. Το μήνυμά της είναι ξεκάθαρο “Ακολουθήστε τους κανόνες, τηρήστε τους έτσι ώστε η κατάσταση να παραμείνει ελεγχόμενη και να μη φτάσουμε στο τέλος πριν καλά καλά αρχίσει. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!”

Η συγκλονιστική ανάρτηση της 28χρονης Κατερίνας

Εγώ – Κορονοϊός
1 – 2
Πέμπτη μέρα νοσηλείας κι ευτυχώς πάμε καλά. Τα κύματα πυρετού όσο πάνε κι αραιώνουν.Είμαι 28 χρονών, υγιέστατη και προσβλήθηκα από το κορονοϊό.

Τα συμπτώματα

Ξεκίνησε με συμπτώματα πυρετού που όσο περνούσαν οι μέρες ανέβαινε, μυαλγίες, πονόλαιμο ώσπου μια μέρα με έπιασε δύσπνοια και την επόμενη μέρα δυσφορία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Έτσι σε συνεννόηση με το γιατρό πήγα στο νοσοκομείο και οι ακτινογραφίες μου εδειξαν στοιχεία πνευμονίας κι έπρεπε να νοσηλευτώ.

Ο επίμονος πυρετός

Πρώτη μέρα αγανακτήσαμε να πέσει ο πυρετός, δεύτερη μέρα λίγο καλύτερα αλλά κάθε 5 ώρες πυρετό με αποτέλεσμα να μην τρώω και τη τρίτη μέρα να αφυδατωθώ και η εξάντληση να είναι τραγική.

Στη τέταρτη μέρα είχα και ανακατωσούρες οι οποίες με φάρμακα πέρασαν κι άρχισα να τρώω και με τη βοήθεια των ορών να επανέρχομαι.

Μείνετε Σπίτι

Σκοπός του μηνύματος είναι να αφυπνιστείτε και οι νέοι και οι μεσήλικες. Μπορεί να κολλήσει ο οποιοδήποτε κι όσο νέος κι αν είσαι μπορεί να μη το περάσεις και τόσο ελαφριά. Σκεφτείτε τους ηλικιωμένους, τις ευπαθείς ομάδες κι αν ακόμα αυτό δε σας πείθει σκεφτείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Ακολουθήστε τους κανόνες, τηρήστε τους έτσι ώστε η κατάσταση να παραμείνει ελεγχόμενη και να μη φτάσουμε στο τέλος πριν καλά καλά αρχίσει.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!

Πιο απλό πράγμα απ’ αυτό δε θα μπορούσε να μας ζητηθεί.

Βοηθήστε τους εαυτούς σας,την οικογένεια σας, τους συνανθρώπους μας και φυσικά αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν στα νοσοκομεία. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ και να προσέχετε.

Δείτε το post της 28χρονης

Εγώ – Κορονοϊός 1 – 2Πέμπτη μέρα νοσηλείας κι ευτυχώς πάμε καλά. Τα κύματα πυρετού όσο πάνε κι αραιώνουν.Είμαι…

Gepostet von Κατερίνα Θραψανιωτάκη am Sonntag, 22. März 2020