Αρχική Νέα Χρήστος Τσαρσιταλίδης: Γνωρίστε τον 9χρονο που αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην Γ Δημοτικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι

Χρήστος Τσαρσιταλίδης: Γνωρίστε τον 9χρονο που αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην Γ Δημοτικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι

Μεγάλη επιτυχία στο 29ο Πανελλήνιο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι σημείωσε ο 9χρονος μαθητής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου Χρήστος Τσαρσιταλίδης, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 82 συμμετέχοντες και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην Γ’ Δημοτικού.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των συγκεκριμένων αγώνων μαθητής από τη Μαγνησία πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο αναφέρει το taxydromos.gr. Ο μικρός Χρήστος έφτασε άλλες δύο χρονιές στους συγκεκριμένους αγώνες κοντά στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιεί νερό, καθώς τερμάτισε στην 6η και 4η θέση αντίστοιχα.

Φέτος όμως πήρε την πρώτη θέση με εμφατικό τρόπο πετυχαίνοντας 8 νίκες σε 9 αγώνες δείχνοντας ότι το σκάκι στη Μαγνησία και γενικότερα στην περιοχή της Θεσσαλίας έχει μέλλον, αρκεί να τοποθετηθεί πάνω σε γερές βάσεις.

Χρήστος Τσαρσιταλίδης

Στους αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.) στο Λουτράκι Κορινθίας από 8 έως 10 Απριλίου 2017 συμμετείχαν συνολικά 841 μαθητές και μαθήτριες στα ατομικά, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί από τη Μαγνησία, οι οποίοι έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και 70 σχολεία στα ομαδικά. Οι αγώνες ήταν διάρκειας 15’ και10’’ ανά κίνηση για τον κάθε παίκτη σε κάθε παρτίδα και συνολικά 9 γύρων για τα ατομικά και 6 γύρων για τα ομαδικά.

Στο ομαδικό πρωτάθλημα συμμετείχε το Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου με τους Τσαρσιταλίδη Κωνσταντίνο, Φωτιάδη Λάζαρο, Παπαπέτρου Χρυσάνθη και Χατζίρη Αικατερίνη, το οποίο τερμάτισε στη 12η θέση με 6 βαθμούς πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter