Ζηλέψαμε την τούρτα της Π. Αναστασοπούλου και βρήκαμε για εσάς από πού την πήρε!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα υποδεχτεί σε λίγο καιρό το δεύτερο κοριτσάκι της.

Λίγες μέρες πριν, λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός και ο μουσικός σύζυγός της, Φώτης Μπερνάρντο, πραγματοποίησαν ένα πάρτι για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός του ερχομού του δεύτερου παιδιού τους. Στο πάρτι παρευρέθησαν φίλοι του ζευγαριού από τον καλλιτεχνικό χώρο -και όχι μόνο- ενώ όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις όλων στα social media, όλα ήταν πολύ όμορφα.

Εμάς εκείνο που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, βέβαια, από όλο αυτό το πάρτι – πέρα από τα γεμάτα χαμόγελα πρόσωπα των παρευρισκομένων – ήταν η… τούρτα!

Η ηθοποιός επέλεξε μία τούρτα (κεντρική φωτό) σε στυλ rock & roll, πάνω στην οποία έγραψε (σε αγγλικούς χαρακτήρες) και το όνομα που θα δώσει στην κόρη της – Ηλέκτρα – και εμείς όχι μόνο βρήκαμε από πού την αγόρασε, αλλά σας παρουσιάζουμε και μερικές ακόμα πρωτότυπες ιδέες για τις δικές σας τούρτες.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λοιπόν, ανέθεσε στην Άντα Λιβιτσάνου και στο Ada’s Little Kitchen, τη δημιουργία της τούρτας για το πάρτι και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε. Η Άντα Λιβιτσάνου, έχει δημιουργήσει εδώ και μερικά χρόνια έναν υπέροχο χώρο στη Γλυφάδα, στον οποίο παρασκευάζει εντυπωσιακές – εμφανισιακά και γευστικά – τούρτες, μπισκότα και γλυκά. Μάλιστα, τιμά κάθε χρόνο το Infokids.gr, προσφέροντας υπέροχες τούρτες για το φιλανθρωπικό πάρτι που διοργανώνουμε στον σύλλογο Αγκαλιά.

Δείτε παρακάτω μερικές μόνο από τις μοναδικές τούρτες του Ada’s Little Kitchen