Μπείτε στο… ρυθμό των Χριστουγέννων με τα SONY WALKMAN® MP4 Players της Σειράς Ε!

Μπείτε στο… ρυθμό των Χριστουγέννων με τα SONY WALKMAN® MP4 Players της Σειράς Ε!

Αυτά τα Χριστούγεννα, πάρτε τη μουσική μαζί σας παντού και απολαύστε – τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα… και όχι μόνο τραγούδια με τα μοναδικά SONY WALKMAN® MP4 Players της Σειράς Ε! Με απίστευτη ποικιλία χρωμάτων, μοντέρνο design, ήχο υψηλής ποιότητας και αμέτρητες διασκεδαστικές εφαρμογές, τα SONY WALKMAN® της Σειράς Ε αποτελούν το απόλυτο gadget γι’ αυτά τα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους!

Συνδυάζοντας ήχο υψηλής ποιότητας και μοναδικό στυλ, τα SONY WALKMAN® της Σειράς Ε θα χαρίσουν σ’ εσάς και τους αγαπημένους σας μουσική απόλαυση διαρκείας…on the go, αφού η μπαταρία τους προσφέρει μέχρι και 50 ώρες μουσικής (ή 10 ώρες video), υπεραρκετές για τις εξορμήσεις των γιορτών ή το χριστουγεννιάτικο shopping!

Όλα τα WALKMAN® της Σειράς E διαθέτουν το λογισμικό MediaGo για να μεταφέρετε στη συσκευή σας εύκολα με ‘drag-and-drop’ αρχεία μουσικής, βίντεο και φωτογραφίες από τα Windows® Explorer ή το διαδικτυακό κατάστημα iTunes. Επιπλέον, τα SONY WALKMAN® της Σειράς Ε με την Τεχνολογία Virtual Phones™ σας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την ακουστική του χώρου σας και να απολαύσετε τη μουσική σας σαν να βρίσκεστε σε κλαμπ ή σε ένα τεράστιο στάδιο, ενώ αν έχετε διάθεση να τραγουδήσετε, οι συσκευές WALKMAN® της Σειράς E σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπαράγετε στίχους στη οθόνη παράλληλα με το τραγούδι και να τραγουδήσετε με τη λειτουργία Karaoke! Τι καλύτερο για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με τους φίλους σας!
Χάρη στη λειτουργία SensMe™, η συσκευή WALKMAN® σας ομαδοποιεί αυτόματα τα τραγούδια που έχετε αποθηκευμένα ώστε να επιλέγετε κάθε φορά αυτά που ταιριάζουν στην διάθεσή σας!! Πως; Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, καθώς η συσκευή αναλύει αυτόματα τη μουσική σας συλλογήκαι δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των τραγουδιών, όπως την ταχύτητα, τον τόνο και το ύφος. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε επιλέξετε ανάμεσα σε 11 διαφορετικά κανάλια όπως,”Πρωί”, “Χαλάρωση”, “Ρυθμός” και άλλα.

Η Sony σας δίνει ένα ακόμα λόγο να προσφέρετε ένα SONY WALKMAN® στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας: Αυτές τις γιορτές αγοράστε τα SONY WALKMAN® της Σειράς Ε 10€ φθηνότερα!

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο γι’ αυτά τα Χριστούγεννα;