Ποτέ ξανά στο τηλέφωνο με τον George Clooney!

Μπορεί να είναι άκρως γοητευτικός, άκρως αισθησιακός και η φωνή του να σαγηνεύει… όμως αυτό το τηλεφώνημα κόστισε 48.000 δολάρια!

Σας θυμίζω, ότι ο George, Ταύρος στο ζώδιο, και πλέον 51 ετών… παραμένει εργένης και πολύ περιζήτητος μάλιστα!

Ο Mr Decaffeinato … ωστόσο, έχει δοκιμάσει μια φορά τη γλύκα του έγγαμου βίου! Το 1989 δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την άσημη ηθοποιό Ταλία Μπάλσαμ. Αλλά δεν άντεξε το γάμο μετά την τετραετία, κι έκτοτε ορκίζεται ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί ποτέ. Ποιος ξέρει τι εμπειρίες είχε….

Προσωπικά, πρωτοείδα τον George στο τηλεοπτικό σίριαλ ER – EMERGENCY ROOM που πρόβαλλε το Star πριν 2 δεκαετίες περίπου. Ο Clooney υποδυόταν τον γοητευτικό παιδίατρο καρδιοκατακτητή.

Από τότε, ο Clooney μας γοήτευσε με τους ρόλους του σε δεκάδες ταινίες : «Μπάτμαν και Ρόμπι», «Καυτό Απόρρητο», «Οι Άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες», «Η συμμορία των 11», «Η συμμορία των 13», «Ω Αδελφέ πού είσαι»…

Μας αναστατώνει όμως κατά τακτά χρονικά διαστήματα και με τις σχέσεις του! Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, σερβιτόρες  άσημες και διάσημες φωτογραφίζονται συχνά στο πλευρό του… χωρίς όμως διάρκεια.

Ενώ σε συνέντευξή του στη Βρετανική εφημερίδα MIRROR εξομολογήθηκε: «”Είμαι γέρος και είμαι αρκετά άνετος με αυτό. Οι άνθρωποι πάντα με περνούσαν για μεγαλύτερο. Το προτιμώ άλλωστε, από την άλλη επιλογή που υπάρχει. Δηλαδή, καλύτερα γέρος παρά νεκρός”.

Πάντως, γεγονός είναι ότι παραμένει γοητευτικός και sex symbol εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον πλανήτη. Γι’ αυτό προσέξτε μην την πατήσετε όπως η 29χρονη θαυμάστριά του από την Ταϊβάν! Ένας πανέξυπνος απατεώνας, μιλούσε διαδικτυακά μαζί της, υποδυόμενος τον Clooney! Και η 29χρονη το κατάλαβε πολύ αργά – είχε ήδη χρεωθεί 48.000 δολάρια!

Γι’ αυτό, αποφεύγετε να μιλάτε στο τηλέφωνο με τον George… προτιμήστε την face-to-face επαφή! Εμείς το αυτό πράττουμε…