Αρχική InfoWoman 10 αντικείμενα από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι μεγαλώσατε απότομα

10 αντικείμενα από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι μεγαλώσατε απότομα

Υπάρχει μια συνεχής και ατέρμονη συζήτηση γύρω από τους millennials και τους baby boomers. Τι ακριβώς εννοούμε όμως με αυτούς τους όρους; Ας τα ξεκαθαρίσουμε… Οι millennials είναι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1980 και 2000 και είναι τα παιδιά των baby boomers, οι οποίοι είναι 60+ ετών και το όνομά τους οφείλεται στην έκρηξη γεννήσεων που παρατηρήθηκε γύρω στο 1943 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Ενώ λοιπόν η παλαιότερη γενιά προσπαθεί να αποδείξει ότι οι νέοι καταστρέφουν την οικονομία και ουσιαστικά ολόκληρο τον κόσμο, οι millennials συνεχίζουν να κατηγορούν τους baby boomers για οποιαδήποτε ήσσονος σημασίας ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν κατά τη δύσκολη περίοδο της ανάπτυξής τους.

Βασικά, και οι δύο γενιές κατηγορούν η μία την άλλη για ό,τι είναι λάθος σε αυτόν τον κόσμο και δεν είμαστε σίγουροι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τους σταματήσουμε! Και ενώ αυτός ο αγώνας μεταξύ των γενεών συνεχίζει να εξελίσσεται, μια νέα, πιο φρέσκια γενιά αναπτύσσεται σιγά-σιγά. Η λεγόμενη «γενιά Ζ» είναι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000. Είναι δηλαδή η δημογραφική ομάδα που διαδέχεται τους millennials.

Και παρόλο που η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους μπορεί να είναι μικρή, υπάρχουν μερικά πράγματα με τα οποία μεγάλωσαν οι millennials και που τα άτομα της γενιάς Z ούτε καν γνωρίζουν. Προτού ελέγξετε τη λίστα που φτιάξαμε, προσέξτε, γιατί μπορεί να αισθανθείτε ότι μεγαλώσατε πολύ απότομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.