Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική ταινία «Αόρατη Sue» και 5 διπλές για την ταινία «ΕΤ ο Εξωγήινος» στο Σινέ Δαναός (26- 27/1)

Από το τελευταίο Σάββατο του Γενάρη και για όλα τα σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, το CineDoc Kids φέρνει τα παιδιά στο κινηματογραφικό επίκεντρο, όχι μόνο σε ρόλο θεατών και πρωταγωνιστών αλλά και κριτικής επιτροπής.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids επιστρέφει για τρίτη φορά στην Αθήνα (και για πρώτη φορά στον Βόλο) επενδύοντας στους θεατές του αύριο… σήμερα. Ιστορίες αστείες, συγκινητικές, θαρραλέες συνθέτουν ένα μοναδικό μωσαϊκό εικόνων απ’ όλο τον κόσμο που σκοπό έχει να εμπνεύσει παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η υπόθεση της ταινίας «Αόρατη Sue» (26/1)

Μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο της μητέρας της, η 12χρονη Sue αποκτά την ικανότητα να γίνεται αόρατη. Λίγο αργότερα, όμως, η μητέρα της απαγάγεται κι έτσι αποφασίζει να αναλάβει δράση η ίδια, παρέα με τους νέους ιδιαίτερους φίλους της.

Markus Dietrich 90’ | Γερμανία, Λουξεμβούργο | 2017 | Μυθοπλασία

Γερμανικά με ελληνικούς υποτίτλους

Για παιδιά 9+

Η υπόθεση της ταινίας «ΕΤ ο Εξωγήινος» (27/1)

Ο μικρός Έλιοτ και οι φίλοι του παίρνουν υπό την προστασία τους έναν εξωγήινο επισκέπτη, για τον οποίο ενδιαφέρονται και πράκτορες ασφαλείας των ΗΠΑ, με λιγότερο φιλικές διαθέσεις. Η θρυλική ταινία του Steven Spielberg εξακολουθεί να συγκινεί και να συναρπάζει, ακόμα και 34 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή.
Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Steven Spielberg 115’ | ΗΠΑ | 1982 | Μυθοπλασία

Αγγλικά με ελληνικούς υποτίτλους

Για παιδιά 8+

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κινηματογράφος Δαναός

Λ. Κηφισιάς 109 Αθήνα

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την κινηματογραφική προβολή Cinedoc Kids «Αόρατη Sue» το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 15:30 και μία από τις 5 διπλές για να παρακολουθήσετε την ταινία «ΕΤ ο Εξωγήινος» την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 12 στο Κινηματογράφο Δαναό.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την κινηματογραφική προβολή Cinedoc Kids «Αόρατη Sue» το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 15:30 και μία από τις 5 διπλές για να παρακολουθήσετε την ταινία «ΕΤ ο Εξωγήινος» την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 12 στο Κινηματογράφο Δαναό.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 25η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

5 διπλές προσκλήσεις για την κινηματογραφική προβολή Cinedoc Kids «Αόρατη Sue» το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 15:30

1.Νικολέττα Μαξούρη

2. Φώτης Κοκκόρης

3.Ασαριώτου Μαρίνα

4.Μιχάλης Πετρόπουλος

5.Αρης Καρτζιαν

5 διπλές για την ταινία «ΕΤ ο Εξωγήινος» την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 12

6.Σταμάτης Κοντόπουλος

7.Λουκάς Δελάκος

8.Κατερίνα Νομικού

9.Φοίβη Αναγνωστοπούλου

10.Ελένη Λιαπη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.