2 παιδιά κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο Carnival Οpen Cooking Event στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα (22/2)

Βάλτε το πιο ωραίο σας κουστούμι και ελάτε να μαγειρέψουμε παρέα στο Carnival Οpen Cooking Event στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα. 

Με μάσκες, σερπαντίνες, μουσική, χορό, πολλά παιχνίδια, κέφι και δημιουργία. Η ζαχαροπλαστική μαγεία συνδυάζεται με το παιχνίδι και την εικαστική τέχνη με στόχο ακόμα περισσότερα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τη διατροφική αγωγή.
Θα δημιουργήσουμε παρέα γλυκά Art Snacks, που συνδυάζουν τη νοστιμιά με την ισορροπημένη θρέψη, θα μάθουμε μοναδικά μυστικά για να κάνουμε ένα γλύκισμα Υγιεινό Και ‘Αποκριάτικο’. Και, φυσικά, μετά, θα απολαύσουμε τα δημιουργήματά μας!

Άφησε τους γονείς σου στο foyer μας , να απολαύσουν τον καφέ
και τα κεράσματα από εμάς.

DELICIOUS TIPS

* Ανοιχτό σε όλους, μικρούς (4-14 ετών) και μεγάλους.

* Δωρεάν για τα εγγεγραμμένα μέλη του Kids Cooking Club (Γλυφάδα & Πειραιά)
*Γενική συμμετοχή 15 ευρώ (παιδί & γονέας μαζί)
*Διάρκεια Μαγειρικής Δράσης 30’ λεπτά

* Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2130030644 ή στο info@kidscookingclub.gr

DRESS CODE: Your favorite costume or mask!
Δηλώστε άμεσα συμμετοχή!

Kids Cooking Club στη Γλυφάδα

Ναπολέοντα Ζέρβα 58, Γλυφάδα

TO ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στο Carnival Οpen Cooking Event στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 16:00. 

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 13.00 το μεσημέρι. 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στο Carnival Οpen Cooking Event στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 16:00. 

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.Αλεξάνδρα Γεωργία Αλμασίδου

2.Γιάννης Κούσπαρης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.