2 τυχεροί κερδίζουν τα παιχνίδια «PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς & Μέτρημα» και «PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα»

Το PLAYDOH, το πλαστοζυμαράκι που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει τη νέα σειρά Σχηματίζω και Μαθαίνω και συνεχίζει να ενισχύει τη μάθηση μέσω της διασκέδασης με τους πιο δημιουργικούς και ευφάνταστους τρόπους, από την ηλικία των μόλις 2 ετών!

Η  νέα σειρά PLAYDOH Σχηματίζω και Μαθαίνω, είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να βοηθάει τους μικρούς εξερευνητές να αναπτύξουν θεμελιώδεις δεξιότητες και να θέσουν τις βάσεις της επιτυχίας! Μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι, οι λιλιπούτειοι στοχαστές μπορούν να ξεκινήσουν να αναπτύσσουν αριθμητικές ικανότητες, να αναγνωρίζουν, να ταξινομούν και να συνδυάζουν διαφορετικά χρώματα και σχήματα, αλλά και να επεξεργαστούν υφές και εργαλεία. Παιδιά και γονείς έχουν τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικό χρόνο παρέα με τα πλαστοζυμαράκια PLAYDOH, εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας τον αστείρευτο κόσμο της φαντασίας τους!

Το PLAY-DOH διάσημο για τα φωτεινά χρώματα, τις μαλακές υφές, αλλά και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του – η οποία έχει κατοχυρωθεί ως επίσημο trademark στο brand – έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και έχει αναδειχτεί, ως ένα από τα πιο δημοφιλή πολυαισθητηριακά παιχνίδια. Έχοντας βάση το αλεύρι, το νερό και το αλάτι, το PLAY-DOH είναι ένα ασφαλές, μη τοξικό παιχνίδι, το οποίο φέτος γιόρτασε τα 62α του γενέθλια και αποτελεί πολύτιμο σημείο σύνδεσης με την παιδική ηλικία για παιδιά, γονείς και παππούδες σε όλο τον κόσμο.

PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Για περίεργους στοχαστές και σίγουρους εξερευνητές!

Η σειρά PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω πιο αναλυτικά:

PLAYDOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς & Μέτρημα

(Για ηλικίες από 2 ετών και άνω)

Κάντε το μέτρημα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με το PLAY – DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς και Μέτρημα. Το Set περιέχει οκτώ στάμπες, δύο κάρτες δημιουργίας διπλής όψης, βιβλίο ιδεών και δραστηριοτήτων και τρία βαζάκια με μίγμα PLAY–DOH.

PLAYDOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα

(Για ηλικίες από 2 ετών και άνω)

Βάλτε λίγο χρώμα στη διαδικασία της μάθησης με το PLAY-DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα! Το Set περιλαμβάνει οκτώ καλούπια, δύο κάρτες δημιουργίας διπλής όψης, έναν οδηγό «Περνώντας Ποιοτικό Χρόνο Μαζί» και οκτώ βαζάκια με μίγμα PLAY-DOH.

 

PLAYDOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Υφές και Εργαλεία

(Για ηλικίες από 2 ετών και άνω)

Ενθαρρύνετε την περιέργεια και τη δημιουργική σκέψη των παιδιών με το PLAY-DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Υφές και Εργαλεία! Το Set περιλαμβάνει τρεις στάμπες υφής, τρία rollers, δύο στρογγυλά κοπίδια, ψαλιδάκι, στυλό, τρεις κάρτες δημιουργίας διπλής όψης, έναν οδηγό «Περνώντας Ποιοτικό Χρόνο Μαζί» και έξι βαζάκια με μίγμα PLAY-DOH.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα παιχνίδι της σειράς PLAYDOH Σχηματίζω και Μαθαίνω. Ειδικότερα, ένας τυχερός θα κερδίσει το παιχνίδι «PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς & Μέτρημα» και  ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει το παιχνίδι»PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα».

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 14:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα παιχνίδι της σειράς PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω. Ειδικότερα, ένας τυχερός θα κερδίσει το παιχνίδι «PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς & Μέτρημα» και  ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει το παιχνίδι»PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα».
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Σταυρούλα Κοντονίκα – PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς & Μέτρημα»

2. Μαντώ Καρούνια – «PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα»

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.