Αρχική InfoMommy Συμβουλές 3 κόλπα για να καταλάβετε αν ένα καρπούζι είναι ώριμο

3 κόλπα για να καταλάβετε αν ένα καρπούζι είναι ώριμο

Η αγορά ενός καρπουζιού είναι ρίσκο. Είναι μεγάλο σε μέγεθος, το οποίο σημαίνει ότι θα δεσμευτείτε σε μεγάλη ποσότητα φρούτου και δεν μπορείτε να γνωρίζετε πάντα ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή, αφού δεν μπορείτε, ούτε να το ζουλήξετε, ούτε να δείτε τι κρύβει μέσα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κόλπα για να κάνετε την σωστή επιλογή.

Βρείτε αυτό το σημείο.
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια που θα σας δείξουν ότι το καρπούζι σας είναι έτοιμο για να το κόψετε είναι ένα ελαφρύ κίτρινο σημείο. Εάν το βλέπετε, μπορείτε να το απολαύσετε.

Βεβαιωθείτε ότι είναι βαρύ.
Πάρτε το αγκαλιά και ελέγξτε το βάρος του. Εάν σας είναι πραγματικά βαρύ, πιο βαρύ από ό,τι φαίνεται, τότε είναι και καλό!

Χτυπήστε το.
Θα έχετε δει μερικούς ανθρώπους που χτυπάνε το καρπούζι ελαφρά με την γροθιά τους ώστε να ακούσουν τον ήχο που κάνει το καρπούζι. O ήχος που πρέπει να ακούσετε από το καρπούζι για να βεβαιωθείτε ότι είναι ώριμο είναι βαθύς και με μικρή ηχώ και όχι σύντομος.

Σε συνεργασία με την Huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.