3 παιδάκια κερδίζουν από ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι – παζλ «Παρατηρώ, Συνδυάζω, Σχηματίζω, Μαθαίνω» από την Ελληνοεκδοτική

Η Ελληνοεκδοτική ετοίμασε μια έκπληξη για τους μικρούς της φίλους, κυκλοφορώντας τη νέα σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών – παζλ «Παρατηρώ, Συνδυάζω, Σχηματίζω, Μαθαίνω».

Ας γνωρίσουμε τα βιβλία της σειράς

Στην κατηγορία «Μαθαίνω τα Ζώα και το Περιβάλλον», τα πολύ μικρά παιδιά θα γνωρίσουν αγαπημένα ζώα και το περιβάλλον που αυτά ζουν. Σε κάθε τίτλο εμφανίζονται 8 διαφορετικά ζωάκια και 24 μεγάλα κομμάτια παζλ, διπλής όψης, που υπάρχουν σε κάθε τίτλο, έτσι, ώστε να αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας, κάνοντας το παιχνίδι περισσότερο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Το παιχνίδι περιέχει, επιπλέον, βιβλίο με 12 χρωμοσελίδες.
Στην κατηγορία «Μαθαίνω τα Ζώα και τα Χρώματα», τα παιδιά θα γνωρίσουν αγαπημένα ζωάκια και τα βασικά χρώματα. Σε κάθε τίτλο εμφανίζονται 8 διαφορετικά ζωάκια και 24 μεγάλα κομμάτια παζλ, διπλής όψης, που υπάρχουν σε κάθε τίτλο, έτσι, ώστε να αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας, κάνοντας το παιχνίδι περισσότερο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Το παιχνίδι περιέχει, επιπλέον, βιβλίο με 12 χρωμοσελίδες.

Στην κατηγορία «Παίζω και Μαθαίνω τα Γράμματα» τα  παιδιά θα γνωρίσουν τα 24 γράμματα του αλφαβήτου. Με τα 48 μεγάλα κομμάτια παζλ, διπλής όψης, που περιέχει, το παιδί γνωρίζει τα γράμματα (κεφαλαία και πεζά), τα συνδυάζει με τις εικόνες (φωνητική αναγνώριση), σειροθετεί την αλφαβήτα, μαθαίνει τη φορά γραφής των γραμμάτων, καθώς και ποια είναι τα φωνήεντα και ποια είναι τα σύμφωνα. Οι πολλοί συνδυασμοί που πραγματοποιούνται, κάνουν το παιχνίδι περισσότερο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, καθιστώντας τη μάθηση παιχνίδι!
Μέσα στο κουτί θα βρείτε, επιπλέον, ένα τετράδιο αντιγραφής των γραμμάτων, έτσι, ώστε το παιδί σας να αρχίσει να αναπτύσσει σταδιακά τη λεπτή κινητική δεξιότητα της γραφής.

Στην κατηγορία «Παίζω και Μαθαίνω τους Αριθμούς 1-20», τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν τους αριθμούς 1-20, τον αριθμό 0 και τα σύμβολα: μικρότερο (<), μεγαλύτερο (>), ίσον =), πρόσθεσης (+), αφαίρεσης (–), πολλαπλασιασμού (x), διαίρεσης /). Με τα 48 μεγάλα κομμάτια παζλ, διπλής όψης, που περιέχει, το παιδί γνωρίζει τους αριθμούς 1-20, τους συνδυάζει με το πλήθος των αντικειμένων που βλέπει στις εικόνες ή τους αντιστοιχεί με τα δάχτυλα και τα ντόμινο, νοηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την έννοια των αριθμών. Με τα σύμβολα σύγκρισης το παιδί μαθαίνει τις έννοιες: μεγαλύτερος, μικρότερος και ίσος και με τη χρήση του 0 μπορεί να σχηματίσει δεκάδες έως και την πρώτη του εκατοντάδα. Τέλος, με τη χρήση των συμβόλων των στοιχειωδών αριθμητικών πράξεων το παιδί μπορεί να έρθει σε πρώτη επαφή με οριζόντιες και κάθετες πράξεις.

Με τους πολλούς συνδυασμούς που πραγματοποιούνται το παιχνίδι γίνεται περισσότερο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, καθιστώντας τη μάθηση παιχνίδι!
Μέσα στο κουτί θα βρείτε, επιπλέον, ένα τετράδιο αντιγραφής των αριθμών, έτσι, ώστε το παιδί σας να αρχίσει να αναπτύσσει σταδιακά τη λεπτή κινητική δεξιότητα της γραφής.

Πρόκειται για μια εξαιρετική σειρά παιχνιδιών – παζλ δύο όψεων σχεδιασμένη από Έλληνες παιδαγωγούς που εξυπηρετούν τόσο την έμφυτη ανάγκη του παιδιού για να παίξει όσο και την επιθυμία του να διευρύνει τους μαθησιακούς του ορίζοντες μέσα από μια ευχάριστη δραστηριότητα. Αποτελούν το καλύτερο «όχημα» για να αποκτήσει ένα παιδί προσχολικής ηλικίας τις πρώτες του γνώσεις και να αναπτύξει βασικές δεξιότητες που θα το βοηθήσουν τόσο στην καθημερινότητα όσο και στο Νηπιαγωγείο.

Μάθετε περισσότερα για τα παιχνίδια πατώντας εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι – παζλ της σειράς «Παρατηρώ, Συνδυάζω, Σχηματίζω, Μαθαίνω» από την Ελληνοεκδοτική. Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ αυτών των παιχνιδιών  «Παίζω και Μαθαίνω τα Γράμματα» «Παίζω και Μαθαίνω τους Αριθμούς 1-20»  «Μαθαίνω τα ζώα της ζούγκλας και το περιβάλλον» και  το «Μαθαίνω τα ζώα της θάλασσας και τα χρώματα» 

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 14:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι – παζλ της σειράς «Παρατηρώ, Συνδυάζω, Σχηματίζω, Μαθαίνω» από την Ελληνοεκδοτική. Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ αυτών των παιχνιδιών  «Παίζω και Μαθαίνω τα Γράμματα» «Παίζω και Μαθαίνω τους Αριθμούς 1-20»  «Μαθαίνω τα ζώα της ζούγκλας και το περιβάλλον» και  το «Μαθαίνω τα ζώα της θάλασσας και τα χρώματα» 
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22 Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.
O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:
 1. Κατερίνα Ξενικάκη

 2.  Βάγια Ντάλλα

 3. Νικολέτα Βεντουρή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.